Noul Samsung Chromebook acum la Quickmobile.ro

Baba - 30 iunie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Tehnologie

Inovatiile in domeniul tehnologiei sunt mereu spectaculoase si le fac fata doar companiile care sunt foarte actuale si care tin pasul cu toate noutatile. Noul ChromeBook de la Samsung este unul dintre inovatiile momentului, produs de ultima generatie care trece peste orice imaginatie.

Noul Samsung Chromebook acum la Quickmobile.ro

Vestea cea mai buna este ca, acum se gaseste la Quickmobile.ro, cei pe care putem conta ca ne vor mentine in pas cu tehnologia, iar preturile sunt dintre cele mai rezonabile.

Pentru a demonstra ca orice este posibil doar prin intermediul internetului, Google a inventat un sistem de operare, daca putem sa ii spunem asa, cu ajutorul caruia netbook-ul se conecteaza direct la internet. Acest lucru se intampla fiindca acesta nu mai are niciun alt sistem de operare care sa permita folosirea altor programe si nici hard disk.

In momentul pornirii, singurul lucru pe care aparatul il face este sa caute cea mai buna sursa de internet si sa se conecteze la ea. De aici fiecare se descurca cum poate. Dar nu este nimic de speriat, deoarece tot ce folosim in mod normal, in munca de zi cu zi putem folosi si prin intermediul internetului. Bineinteles ca nu va fi totul la fel, dar este foarte asemanator.

Propunerea pe care o fac aceste Chromebook-uri este sa incercam sa ne detasam de o metoda de lucru care poate sa ne pagubeasca de toate documentele, care poate fac obiectul activitatii noastre sau pur si simplu sunt foarte importante pentru munca noastra, si sa lasam internetul si serverele Google sa se ocupe de ele, acestea fiind mult mai sigure in acest sens. Nu o data am vazut munca unei persoane pierduta din pricina unei erori umane.

Quickmobile.ro, partenerul nostru constant in descoperirea noilor inovatii, ne pune la dispozitie, si de aceasta data, ultimele tendinte in tehnologia de ultima ora. Aveti mai multe variante de a face cunostinta cu noul produs. Magazinele prezente in toata tara si magazinul online care va stau la dispozitie cu explicatii si o multime de produse de acest gen.