Omul gospodar isi face vara semineu - oferta de placari granit si marmura FABI

Livada - 25 iunie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Constructii

Acum, in prima luna a verii anului 2014, societatea comerciala Fabi Marmura&Granit prezinta si promoveaza o gama variata de solutii pentru decorarea semineelor. Sub acest slogan, Fabi prezinta cateva lucrari din noul sau portofoliu.

FabiSM

Specializat in prelucrarea si comercializare rocilor decorative naturale, din segmentul marmura-granit, Fabi Satu Mare aduce in atentia clientilor sai, pe de o parte, dar si a publicului doritor, din intreaga tara, ofertele speciale pentru modelarea si amenajarea acestor parti importante, prezente in numeroase locuinte. Noul album de fotografii, prezent pe pagina de Facebook a companiei, reuseste sa transmita putin din splendoarea, eleganta si sentimentul transmis de aceste lucrari; situate in diverse locatii, aceste seminee imbina foarte adesea ambele materiale de care am pomenit: marmura si granit. De exemplu, chiar imaginea ce inaugureaza (daca putem spune asa) noua galerie foto se remarca prin utilizarea a doua materiale distincte: marmura Orosei si granitul Red Multicolor. Pagina de produse din site poate fi accesata aici - in aceasta categorie din site sunt inserate si modele de onix. Sa le privim insa mai indeaproape in randurile urmatoare ale acestui comunicat:

Potrivite pentru decoratiuni interioare, placari speciale sau masute (blaturi), seminee, pereti, variantele de onix comercializate de Fabism.ro sunt:

- alabastru

- onix verde

- opal

- rosso

Pe de alta parte, sunt promovate aici si variante de placi de granit, de 2 cm; adecvate pentru interior si exterior, aceste placari sunt intalnite pe trepte, pardoseli, in bai, ca blaturi, pe pereti etc. Oferta este mult mai diversificata aici:

- vyara gold

- sapphire blue

- negru galaxy

- ivory gold

- ivory cream

- multi color

- rosewood

- tropical green

- imperial gold

- madurai gold

- river gold

- titanium

- absolute black

- kashmirigold

- paradiso

- tanbrown

Fabi SRL distribuie marmura, granit si onix in aceste localitati (si judetele corespunzatoare):

- Baia Mare

- Bistrita

- Cluj-Napoca

- Satu Mare

- Targu Mures

- Zalau

Ramane asadar sa descoperiti combinatiile posibile si cateva din design-urile alese de catre clientii www.fabism.ro - marmura Orosei si piatra naturala, granit Coral Gold si elemente metalice, combinatii de granit, etc. Alegeti sa redati un plus de caldura caminului, chiar daca sezonul de iarna este inca departe! Pentru consultanta si informatii suplimentare, folositi datele de contact de mai jos.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/silkweb/omul-gospodar-isi-face-vara-semineu-oferta-de-placari-granit-si-marmura-fabi