Pravalia cu carti a lansat noul site

Constanta - 10 octombrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

In urma cu 6 saptamani Pravalia cu Carti si-a lansat noul site prin care doreste umanizarea relatiilor cu clientii din mediul online si o comunicare mult mai buna cu acestia. Succesul, spun ei, este dat tocmai de aceasta abordare umana si personalizata, iar clientii de carti doresc acest lucru.

Pravalia cu Carti

Pravalia cu Carti

Povestea librariei Pravalia cu Carti nu este una tocmai simpla, ci una care, ca toate companiile pornite dupa ‘90, a incercat si a reusit, mai intai, sa isi faca un nume pe piata fizica, adaptandu-se la evolutia tehnologiei mai apoi, ca sa aduca literatura si pentru cei care folosesc cu preponderenta mediul online si isi doresc sa gaseasca aici tot ce au nevoie.

Insa pana sa ajunga la acest pas, libraria a avut de depasit o perioada de criza, a vazut aparand si disparand edituri si librarii, a vazut trendurile venind si plecand, a ajutat atat de multi elevi incat a ajuns sa duca cateva promotii pana la absolvire si inca mai sunt multe de facut. Oamenii frumosi care sunt dispusi sa faca ceva din dragostea de carte sunt putini, asa ca trebuie apreciati. Constanta este un oras cu adevarat binecuvantat cu aceasta librarie.

Chiar si ei se recunosc nostalgici dupa vremurile in care oamenii erau mai putin agitati, cand veneau in librarie de placere si se nasteau adevarate dezbateri pe te miri ce teme. Fiecare cititor are o doza de idealism care il face sa creada intr-un viitor mai bun. Insa acum pana si editurile au alte concepte cu privire la ce se publica si ce se scoate pe piata.

Uneori din lipsa de timp, alteori din obisnuita, multi aleg sa comande online in detrimentul rasfoirii prin librarii. Asta se poate datora si faptului ca este mult mai usor sa gasesti ceea ce cauti printr-o simpla interogare a site-ului cu numele autorului sau titlul cartii cautate, pe cand in librarie poate si librarul are nevoie de putin timp pana cand sa gaseasca exact cartea pe care o doresti.

Acum, cativa ani mai tarziu, la mijlocul lunii august, clientii deja cunoscatori s-au putut bucura de un nou design si mai multe functionalitati in ceea ce priveste site-ul librariei. www.PravaliacuCarti.ro a ajuns mai mult decat un magazin de carti. A ajuns un loc in care cititorii sa poata sa isi gaseasca urmatoarele lecturi, sa vada un preview al cartii, sa isi dea seama daca este ceea ce cauta sau vor altceva. Tehnologia a facut lucrurile mult mai simple si totul e la distanta de un click si la un curier.

Asa ca ori de cate ori va doriti o librarie online in care sa gasiti mai mult decat carti, apelati la Pravalia cu Carti . Acum, cu noul site, veti putea beneficia de acest lucru. Iar pentru ca scoala a inceput, nu uitati de manualele scolare si toate celelalte culegeri si materiale necesare pentru scoala, pe care le gasiti aici cu multa usurinta.