SilkWeb A Dezvoltat O Aplicatie Facebook Pentru Magazinele Online

Baia Mare - 25 septembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Internet

Cu siguranta evolutia retelei de socializare Facebook a putut fi remarcata de toti utilizatorii pana in prezent, cum de altfel, toata lumea stie cat de mult ajuta social media vanzarile generate de magazinele online, motiv pentru care Silkweb a realizat o aplicatie benefica propriului tau magazin online.

silkweb facebook commerce

silkweb facebook commerce

Analizand comportamentul utilizatorilor in paginile companiilor am putut observa faptul ca fanii unui brand navigheaza prin continutul unei pagini si interactioneaza prin comentarii la postari mai vechi sau dau Like pozelor adaugate in trecut.

Avand experienta in dezvoltarea de magazine online, am decis sa dezvoltam aceasta aplicatie care poate ajuta proprietarii de magazine online sa-si creasca vanzarile.

Ce face aceasta aplicatie ?

Aplicatia preia produsele din magazinul online prin intermediul unui RSS si le porteaza in Facebook afisandu-le in pagina ta de companie. 

Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi aceasta aplicatie http://www.silkweb.ro/fbcommerce/ care automat te va duce in pagina de Facebook, sa selectezi pagina de companie pentru care vrei sa activezi acest modul si sa iti setezi link-urile de preluare RSS si fisierul CSS pentru design.

Mai exact, in cazul in care ai un magazin online de haine, odata ce accesezi si setezi aceasta aplicatie, toate produsele puse la vanzare vor fi importate in pagina de Facebook a companiei tale, unde vor fi afisate imagini cu produse, titlul acestora, dar si pretul de vanzare.

Pentru afisarea produselor in aplicatie, am ales ca fiind prioritare cele mai noi introduse in magazinul online. Optional acest lucru poate fi modificat in functie de preferinte, practic noi putem clona intrega functionalitate a magazinului online.