SilkWeb Lanseaza Noul Magazin Online Quickmobile.ro

Baia Mare - 9 octombrie 2012

Comunicat tip General in IT&C, Tehnologie, Internet

Ca de fiecare data cand lansam un nou magazin online facem cunoscut numele acestuia si si cateva detalii despre proiect. Azi anuntam lansarea noului magazin online Quickmobile .ro

platforma e-commerce

platforma e-commerce

Quickmobile este in piata din 2005, avand mai multe magazine offline in tara (Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Baia Mare). In ultima perioada activitatea companiei este mult orientata spre online prin intermediul magazinlui www.quickmobile.ro.

In dezvoltarea noului magazin online, un factor important a fost istoricul colaborarii nostre in acest proiect, unde am urmarit evolutia lui in detaliu si actiunile care au adus un plus de valoare clientului nostru. 

Interpretand date din diverse unelte destinate urmaririi si analizarii comportamentului utilizatorului - Google Analytics, Heatmaps, etc - am creat un design simplu si dinamica ce le ofera vizitatorilor posibilitatea de a avea acces rapid la produse care le-ar putea atrage atentia.

In mod clar noul magazin si intreaga functionalitate este gandita in special pentru cresterea ratei de conversie si costomer value. Cei interesati de platforma e-commerce care sta in spatele acestui magazin, pot afla ca este vorba de platforma SILKMART.

Cei interesati de ultimele aparitii de smartphone-uri, tabelete pc, si ultrabook-uri sigur le pot cumpara din magazinul clientului nostru.