StartUp in eCommerce, un nou curs online de la Gomag pentru antreprenorii din Romania

Baia Mare - 16 mai 2022

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, Internet, Cursuri

Echipa Gomag prezinta in Academia de eCommerce un nou curs online, in proces de imbunatatire continua, pentru antreprenorii care isi doresc un magazin online profitabil in 30 de zile.

Cursul online StartUp in eCommerce include 15+ lectii video live si preinregistrate, un material PDF original cu provocari si activitati pentru 30 de zile, suport de curs dedicat in format fizic, +12 checklist-uri PDF, si reuneste +15 experti in eCommerce, implicati activ in piata.

Un nou curs online - StartUp in eCommerce - iti arata cum sa deschizi un magazin online in 30 de zile. Accepta provocarea!

Un nou curs online - StartUp in eCommerce - iti arata cum sa deschizi un magazin online in 30 de zile. Accepta provocarea!

Cursantii StartUp in eCommerce pot interactiona cu trainerii atat in cadrul sesiunilor live, cat si intr-un grup exclusiv. 


Sesiunile live sunt organizate periodic, iar cursantii au acces la inregistrari pe viata, inclusiv la cele adaugate ulterior, fara niciun cost suplimentar.


StartUp in eCommerce - reteta exacta pentru a deschide un magazin online in 30 de zile


Comertul electronic in Romania avanseaza pe zi ce trece, in timp ce consumatorii fac cumparaturi online in valoare de peste 15 milioane de euro in fiecare zi. 


Asadar, un magazin online ofera o suita de oportunitati pentru toti cei interesati sa isi faca un business propriu: un public cu obiceiuri formate, solutii avansate de intrare rapida pe piata si bugete consistente alocate cumparaturilor.


Cursul StartUp in eCommerce asigura informatii si formule practice de intrare pe aceasta piata si generare vanzari intr-un termen de 30 de zile, cu conditia sa existe implicare din partea antreprenorilor si a echipelor lor.


Cursul online porneste de la procesul exact de identificare a produselor si furnizorilor si ghideaza cursantii prin aspecte de baza pentru infiintarea firmei, crearea magazinului online si lansarea unui site optimizat din start.


Contine, de asemenea, pasii de parcurs pentru o lansare rapida, de impact, dar si strategii eficiente de marketing - SEO, reclame platite, sales funnel, content marketing si fidelizarea clientilor.


Pe langa lectiile preinregistrate, cursantii au acces la sesiuni live periodice, unde pot adresa intrebari direct trainerilor, astfel incat sa primeasca raspunsuri specifice nevoilor si ideilor lor de afaceri. Acestea sunt interactiuni extraordinar de valoroase, ce nu se intampla in fiecare zi.


Rezultatul este un sistem la indemana, eficient si dovedit ca functioneaza in randul a mii de afaceri. E un curs online care iti arata pas cu pas cum si ce sa faci pentru a avea succes in eCommerce.


Sa vinzi online nu este nici greu, nici o pierdere de bani, mai ales cand te bazezi pe experienta combinata, de cativa zeci de ani pe piata, a trainerilor StartUp in eCommerce.


Pentru cine e cursul online StartUp in eCommerce


StartUp in eCommerce a fost gandit cu antreprenorii incepatori in minte. Este vorba de oamenii dispusi sa investeasca pentru a aduce la realitate o idee de business si a face profit, pe o piata in crestere.


De asemenea, cursul este potrivit pentru antreprenorii care au lansat deja o afacere online. Pentru cei care stiu ca magazinul lor online existent poate sa vanda mai mult.


Dar e si pentru cei care au o afacere fizica, locala, si doresc sa iti extinda vanzarile, printr-o prezenta online consistenta: magazin online si o strategie de marketing omnichannel.


Nu in ultimul rand, StartUp in eCommerce ajuta comerciantii care vand produse pe un marketplace sa isi consolideze un brand propriu si un canal de vanzari asupra carora sunt 100% in control.


Inscrierile la cursul StartUp in eCommerce sunt deschise permanent, iar cursantii sunt incurajati sa participe in timp real la sesiunile live, pentru a interactiona direct cu trainerii prezenti.


Informatii suplimentare despre cursul eCommerce pot fi gasite in Academia Gomag.


Despre Academia de eCommerce Gomag


Cursul StartUp in eCommerce este realizat de echipa Academia de eCommerce Gomag, cei care dezvolta si platforma eCommerce Gomag, board game-ul GoFunnel, precum si o multime de resurse pentru educarea pietei de comert electronic din Romania: podcastul Doza de eCommerce, evenimente, webinarii si continut in multiple forme.

Inregistreaza-te acum academia.gomag.ro/ecommerce/curs-online-startup-in-ecommerce

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/silkweb/startup-in-ecommerce-un-nou-curs-online-de-la-gomag-pentru-antreprenorii-din-romania