Comunicate SILVIAN SRL

Compania SILVIAN SRL a emis 5 comunicate de presa

  • ChocoArt a initiat primul proiect de parteneriat educational

    BUCURESTI - 24 octombrie 2008

    Atelierul de ciocolata ChocoArt a initiat primul proiect de parteneriat educational, actiune ce prevede planificarea unor cursuri si programe special destinate copiilor din institutiile de invatamant. In cadrul acestui proiect Atelierul ChocoArt are ca parteneri scoala cu clasele I-IV „Petre Ispirescu” si gradinita cu program prelungit „Casuta cu povesti”, din Constanta.    comunicatul de presa

  • Demonstratie Atelierul de Ciocolata in cadrul celei de-a doua editii a Cupei ChocoArt, la Cluj-Napoca

    BUCURESTI - 10 septembrie 2008

    Cea de-a doua editie a Cupei ChocoArt – Cupa sectiunii Dulciuri - din cadrul Campionatului International de Gatit in Aer Liber de la Cluj-Napoca va aduce in premiera o serie de demonstratii de arta din ciocolata, realizate de copii in cadrul Atelierului de Ciocolata ChocoArt.    comunicatul de presa

  • Ciocolata si arta la ChocoArt - atelierul de ciocolata de la Malul Marii

    BUCURESTI - 12 august 2008

    Taramul ciocolatei s-a deschis in premiera, pe 11 august 2008, pentru reprezentantii mass-media si invitatii speciali ai Silvian, brandul ce a imprumutat valorile sale si primului atelier de ciocolata din Europa de Sud-Est, ChocoArt. Invitatii au putut astfel sa experimenteze, intr-un spatiu special amenajat si rezervat acestui scop in noua cladire Silvian de pe Bld.I.G. Duca, nr. 73, din Constanta, zona Casa de Cultura, o parte dintre surprizele pe care oaspetii le vor 'gusta' incepand din 20 august 2008, cand ChocoArt va fi deschis publicului. Experientele la ChocoArt vor costa 15 lei, pret ce include pentru copii si o prajitura si un suc, pe langa 'echipamentul' necesar in atelier (sort si boneta de cofetar) si materialele consumabile pentru a putea modela in ciocolata. Adultii vor beneficia de degustare de vin si ciocolata si alte experiente speciale, precum posibilitatea de a proba rochii de ciocolata de catre femei.    comunicatul de presa

  • Cupa ChocoArt - Silvian si-a desemnat primul castigator la Mamaia

    BUCURESTI - 2 iulie 2008

    Vineri, 27 iunie 2008, la Hotelul Flora din Mamaia a avut loc decernarea Cupei ChocoArt – Silvian, si premierea castigatorilor Sectiunii Dulciuri din cadrul Campionatului International de Gatit in Aer Liber, etapa Mamaia 2008. Cupa sectiunii Dulciuri a fost decernata de catre Silvian Miron, maestru in arta culinara, specializat international in creatii din zahar si ciocolata, membru al juriului si fondatorul brandului Silvian.    comunicatul de presa

  • Silvian si A.C.E.E.A. lanseaza ChocoArt - Silvian - cupa sectiunii Dulciuri din cadrul Campionatului International de Gatit in Aer Liber

    BUCURESTI - 11 iunie 2008

    Silvian, brand recunoscut international in arta fabricarii dulciurilor si in domeniul patiseriei, si Asociatia Culturala Euro Est Alternativ (A.C.E.E.A.), organizatoarea Campionatului International de Gatit in Aer Liber, lanseaza Cupa ChocoArt-Silvian - prima distinctie acordata in cadrul unei competitii de gatit, “creatorilor de dulciuri” din Romania. Cupa va avea un prim castigator in urma etapei de la Constanta.
        comunicatul de presa