Simple IT devine Adobe Authorised Reseller

BUCURESTI - 30 ianuarie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Simple IT, furnizor de produse si solutii software, completate de servicii de specialitate, anunta numirea Simple IT ca Adobe Authorised Reseller, recunoastere a competentei si eforturilor depuse pentru specializarea in solutiile bazate pe produse Adobe.

Adobe dezvolta solutii pentru creatii web, audio si video, tipar, design, dezvoltare si comunicare, revolutionand modul in care lumea lucreaza cu idei si informatii.
Aceasta recunoastere intareste parteneriatul cu Adobe si asigura clientii ca au in Simple IT un furnizor care poate oferi nu doar produse, ci solutii, sustinute de consultanta si servicii specifice.
Pentru a completa acest eveniment, Simple IT lanseaza doua campanii bazate pe produsele Adobe:
- Promotia 'Castiga cu Adobe Acrobat premiile la care ai visat', care ofera clientilor ce achizitioneaza Adobe Acrobat Professional posibilitatea de a castiga prin tragere la sorti software Adobe Photoshop Elements 6, o rama foto digitala, sau un aparat foto Fuji de 7 MB.
- Promotia 'Ai CS3, ai parte', prin care se doreste constientizarea nevoii de educatie in cadrul solutiilor complexe, prin oferirea unui voucher in valoare de 20% pentru orice curs certificat Adobe desfasurat la centrul IT Training, valabil 6 luni de la achizitia oricarei suite CS3.
Mai multe detalii despre promotii se gasesc pe site-ul www.itmadesimple.ro.

Intreaga gama de produse Adobe este disponibila prin intermediul Simple IT, Adobe Authorised Reseller.

Despre SIMPLE IT

Despre Adobe Systems Incorporated

Adobe revolutioneaza modul in care lumea lucreaza cu idei si informatii – oricand, oriunde si prin orice mediu. Pentru mai multe informatii, vizitati www.adobe.com.

Despre Simple IT

SIMPLE IT este distribuitor de produse si solutii software, completate de servicii si consultanta de specialitate, sustinute de un personal specializat, pentru a oferi cea mai buna experienta IT clientilor. Categoriile de produse includ: managementul identitatii, protectie împotriva intruziunilor wireless, descoperirea si monitorizarea retelei, controlul accesului la retea, managementul informatiei de securitate, securitatea si criptarea e-mailului, firewall, retele virtuale private, optimizarea traficului, securitatea retelei, optimizarea PC-ului, antivirus, antispam, detectia intrusilor, backup si restaurare, design si dezvoltare, tipar, web, audio si video. Pentru mai multe informatii vizitati site-ul www.itmadesimple.ro.

SC SIMPLE IT SRL
Tel/fax : 0311-027.058
office@itmadesimple.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/simple-it/simple-it-devine-adobe-authorised-reseller