Simple IT devine Symantec Gold Partner

BUCURESTI - 23 iulie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Simple IT, furnizor de produse si solutii software, completate de servicii de specialitate, anunta numirea Simple IT ca Symantec Gold Partner, recunoastere a competentei si eforturilor depuse pentru specializarea in solutiile bazate pe produse Symantec.

Certificarile pe care Simple IT le detine, atat in domeniul tehnic cat si pentru vanzari, precum si rezultatele obtinute in ultimele luni, au avut ca rezultat direct promovarea companiei in cadrul parterneriatului cu Symantec. Simple IT ofera pe langa produse, si servicii de consultanta IT, implementarea solutiilor, servicii de mentenanta, educatie si training.

Principalele arii in care Simple IT a dobandit specializari sunt antivirus/protectia dispozitivelor, backup si solutii pentru conformitate IT. Cu ocazia numirii ca Symantec Gold Partner, Simple IT lanseaza o promotie prin care ofera un discount de 10% pentru produsul Symantec Backup Exec System Recovery, in ambele versiuni: Server si Desktop. Promotia este valabila pana la 30 Septembrie.

Produsul Symantec Backup Exec System Recovery permite crearea online a imaginii unui calculator, oferind astfel posibilitatea de a restaura sistemul respectiv in cateva minute, in loc de ore sau zile, chiar si pe platforme hardware diferite sau in medii virtuale. Backup Exec System Recovery permite restaurare granulara pentru Exchange, Share Point, precum si pentru fisiere si directoare.

Compania Symantec ofera solutii performante pentru securitatea informatiilor, securitatea mesageriei, backup si arhivare, conformitate si managementul securitatii, managementul serverelor si statiilor de lucru, managementul stocarii, managementul performantei aplicatiilor.

Despre SIMPLE IT

Despre Symantec

Symantec este lider global ce ofera solutii de securitate, stocare, si managementul sistemelor, pentru a ajuta companiile si utilizatorii sa isi securizeze si administreze informatiile. Avand sediul in Cupertino, California, Symantec are birouri in 40 de tari. Mai multe informatii sunt disponibile la www.symantec.com.


Despre Simple IT

SIMPLE IT este distribuitor de produse si solutii software, completate de servicii si consultanta de specialitate, sustinute de un personal specializat, pentru a oferi cea mai buna experienta IT clientilor. Categoriile de produse includ: managementul identitatii, protectie împotriva intruziunilor wireless, descoperirea si monitorizarea retelei, controlul accesului la retea, protectie împotriva atacurilor de tip zero-day, managementul informatiei de securitate, securitatea si criptarea e-mailului, retele virtuale private, optimizarea traficului, securitatea retelei, antivirus, firewall, optimizarea PC-ului, antivirus, antispam, detectia intrusilor, backup si restaurare, design, dezvoltare si publicistica web, audio si video. Pentru mai multe informatii vizitati site-ul www.itmadesimple.ro.

SIMPLE IT SRL
Tel/Fax: 0314-228.720
Mobil: 0770-801.097
office@itmadesimple.ro