Centrul de Date SimpliQ devine cPanel Partner NOC

Cluj-Napoca - 19 mai 2008

Comunicat tip General in IT&C

Dupa o perioada in care a lucrat cu parteneri indirecti, Centrul de Date SimpliQ Cluj-Napoca devine cPanel Partner NOC, devenind astfel a doua companie din Romania care beneficiaza de acest statut.

Centrul de Date SimpliQ devine cPanel Partner NOC

Centrul de Date SimpliQ Cluj-Napoca a devenit incepand cu data de 19/05/2008 a doua companie din Romania care beneficiaza de statutul de cPanel Partner NOC.

cPanel este unul dintre cele mai avansate panouri de control a serverelor bazate pe sistemele de operare Unix, fiind cea mai populara aplicatie de acest gen. Versiunea curenta a acestui panou de control este 11, care aduce functionalitati mult imbunatatite fata de versiunile anterioare.

Cu aceasta ocazie SimpliQ ofera tuturor clientilor sai care au achizitionat panoul de control cPanel si suita Fantastico. Ca si bonus, Fantastico este oferit absolut GRATUIT tuturor clientilor existenti si viitori.

Fantastico este un sistem prin care utilizatorii acestuia pot sa-si instaleze foarte usor o intreaga suita de aplicatii, cum ar fi bloguri, forumuri, aplicatii de ecommerce, galerii de imagini si multe altele.

Despre SimpliQ SRL

SimpliQ Media & Technology (SimpliQ SRL) este o companie romaneasca fondata in 2001, care detine si opereaza propriul centru de date in Cluj-Napoca, oferind servicii de gazduire servere dedicate, colocare, precum si servicii de tip SaaS, bazate pe tehnologii Microsoft.
Pentru mai multe detalii legate de acest comunicat de presa sau oferta curenta a centrului de date SimpliQ va rugam sa apelati 0800-080696 (apel gratuit si de pe terminalele mobile)
press@simpliq.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/simpliq-srl/centrul-de-date-simpliq-devine-cpanel-partner-noc