Mgazin Universal ONLINE de VACANTE - Pelerin Tour

BUCURESTI - 5 iulie 2006

Comunicat tip General in Turism

Agentia de Turism Pelerin Tour lanseaza conceptul de Magazin Universal Online de VACANTE!
Alege-ti destinatia pentru vacanta 2006!
www.pelerintour.ro

Mgazin Universal ONLINE  de VACANTE - Pelerin Tour

Bucuresti, 05 iulie 2006
Agentia de Tursim Pelerin Tour aduce pe piata virtuala din Romania un nou concept: Magazin Universal Online de VACANTE!
Ce alternative aveti ?
Simplu de vazut: oferte turistice care acopera o gama foarte larga de preferinte si bugete!

Organizat pe sectiuni, Magazinul Universal Online de VACANTE Pelerin Tour va pune la dispozitie atat oferte pentru turismul intern cat si destinatii internationale.
Ofertele turistice sunt grupate atat pe programe turistice si pe locatii ( tara de destinatie ), cat si pe oferte pentru turismul individual. Magazinul ofera pachete turistice complete, incluzand si Carte Verde si asigurari medicale.
Destinatiile internationale foarte solicitate si in acelasi timp accesibile si tentante, va sunt prezentate in sectiunea Oferte speciale si Recomandarea noastra.

Oferta Magazinului Universal Online Pelerin Tour cuprinde si destinatii din Romania, incepand cu litoralul romanesc al Marii Negre si continuand cu zona montana deosebit de pitoreasca a Romaniei.
O atractie deosebita o prezinta turismul cultural religios prin programul Manastirile din Bucovina.
Bucovina sau Nordul Moldovei este un tărâm rămas nealterat parcă de pe vremea basmelor cu Feţi-Frumoşi şi Ilene Cosânzene: peisaje mirifice, aşezări ca-n poveste şi-un supranume de basm 'Tara Fagilor'.
Lanţul de mânăstiri al Bucovinei, inegalabile ca frumuseţe şi continut istoric, în toată Europa şi comparabile cu mari capodopere de pe întregul mapamond, stă ca o cunună pe fruntea României, împodobind acest 'cap' frumos, sprijinit pe umerii Carpaţilor Orientali, aşa cum îi şade bine unuia dintre primele popoare creştinate.

Vacanta dvs. este doar la un click distanta!
Deviza Echipei Pelerin Tour este: Noi suntem aici pentru ca voi sa puteti fi acolo unde va doriti !

Despre Simplogix Oradea

PelerinTour este o firma de turism cu sediul in Bucuresti care, prin gama larga de oferte in tara si in strainatate, prin pachetele complete incluzand Cartea Verde si Asigurarile de Sanatate, se constituie intr-un adevarat MAGAZIN UNIVERSAL DE VACANTE ON LINE.
In acelasi timp ne bucuram de privilegiul ca, prin bunavointa Inaltelor Fete Bisericesti din Manastirile Moldovei, sa oferim celor interesati posibilitatea de a cunoaste indeaproape viata monahala ortodoxa.
Pelerin Tour
tel: 0213184602, 0212300443, 0723367010, 0318082442

office@pelerintour.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/simplogix-oradea/mgazin-universal-online-de-vacante-pelerin-tour