Vine, vine primavara! Adventure CAMPS da startul la taberele de primavara pentru copii, 2009

Cluj Napoca - 2 februarie 2009

Comunicat tip General in Turism

O data cu Primavara, Adventure CAMPS trece de la schi la escalada, primele rezervari - primele tabere programate la Rau Sadului! O rezervare din timp va asigura unul din cele 20 locuri puse la dispozitie pentru aceasta tabara. Escalada pe stanca, pe panou artificial, orientare cu busola, drumetii sunt doar cateva din activitatile pe care copiii nostrii le vor “exploata” la maxim, avand in plus sansa de a cunoaste si indragi muntele si natura.

Rau Sadului este o localitate din judetul Sibiu, in mirificul cadrul al Muntilor Cindrel, asezata la 32 km de Sibiu, la o altitudine medie de 980 m, regiunea ofera posibilitatea copiiilor nostrii de a petrece vacanta in mijlocul naturii, intr-un peisaj mioritic traditional, departe de stresul cotidian si aglomeratia orasului.

'Este un loc potrivit pentru taberele Adventure CAMPS datorita faptului ca aici copiii se pot bucura de susurul de apa, aerul „tare” de munte, de cararile padurilor seculare potrivite pentru activitatile cu specific montan si au ocazia de a descoperi vechile traditii romanesti, impreuna cu neuitatul foc de tabara. Nu in ultimul rand, pe langa activitatile specifice taberei de aventura, pot avea parte de excursii pentru a vizita obiective turistice cum ar fi: cea mai veche hidrocentrala din Romania (Sadu I); sau Rezervatia naturala de pe vârful Cindrelu' (cu plante unice in Europa). ' - marturiseste Marcela CAMPIAN, managerul Adventure CAMPS si prietenul de suflet al copiilor nostri

Alegerea locatiei nu este facuta intamplator. Aici copiii se pot bucura din plin de activitatile specifice taberei precum: escalada - mica aventura verticala care corespunde aspiratiei de a urca mai sus, tot mai sus; atingerea stancii, cautarea si gasirea celor mai bune prize, dezvolta capacitatea de concentrare pentru gasirea celor mai bune solutii; efortul depus este rasplatit prin cresterea increderii in sine si bucuria de a fi invingator.

Unde suntem? Cum ajungem acasa? – orientarea este actiunea de a recunoaste, a gasi drumul pentru a ajunge la destinatie. Drumetii, tirul cu arcul si multe alte activitati din tabara sunt menite sa dezvolte si sa intareasca capacitatile fizice, psihice si morale ale tuturor participantilor.Profita de aceasta ocazie unica si intra online pe www.adventurecamps.ro Inscrierile se fac pana pe data de 27 martie 2009, iar incepand din 12 pana in 17 aprilie, te poti considera 'oficial' in vacanta, fiind unul dintre cei 20 de temerari porniti pe cararile muntilor!

Lasa soarele de primavara si muntele sa-ti 'calauzeasca' vacanta !

www.adventurecamps.ro - locul unde natura si distractia in siguranta iti dau intalnire!

Despre Simplogix Oradea

Adventure CAMPS
Cluj Napoca
str. Primaverii nr. 12
tel 0264-593254
office@adventurecamps.ro