Inovatia Blackmagic Camera Cinema Production 2K si 4K , acum si in Romania

BUCURESTI - 8 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Media / Publicitate

Tehnologia revolutionara 2K si 4K dezvoltata de Blackmagic Camera Design este prezenta acum si in Romania prin reprezentantul oficial Simus Trading .
Blackmagic Camera Design a crescut rapid devenind in ultimii ani unul dintre principalii inovatori din lume și producatori de tehnologie video de creatie. Fondatorii Blackmagic Design au in spate o istorie lunga in editare post-producție si inginerie. Avand o experienta vasta in „high-end telecine”, film si post-productie, valorificate cu o adevata pasiune pentru perfectiune, cu aceste camere video, Blackmagic a stabilit noi standarde in industria video.

Simus Trading, reprezentant Blackmagic Camera in Romania

Dintre produse, cele mai importante camere Blackmagicdesign sunt: Blackmagic Pocket Cinema Camera cu o rezolutie 1k la o dimensiune foarte redusa a camerei; Blackmagic Cinema Camera 2,5K si Blackmagic Production Camera 4K.

Pricipalul atu fata de camerele video, fiind cel al plajei dinamice foarte  extinse de 13 diafragme, ceea ce le plaseaza in zona camerelor profesionale digitale pentru cinematografie si totusi la preturi accesibile oricarui pasionat.

Simus Trading a fost acreditat de curand distribuitor oficial pentru produsele Blackmagic Cinema Camera, in Romania.

Simus Trading reprezinta in Romania inca din anul 1998, unii dintre cel mai cunoscuti si apreciati producatori de echipamente profesionale foto si video, dintre care amintim: Manfrotto, Avenger, Cosmolight, IFF, Photoflex, Gossen, Photoflex, Schneider B+W, Sigma, Hensel, Gitzo, Genus, Zero88, si altii. Prin preluarea spre distributie si revanzare a brand-ului Blackmagic Camera, Simus Trading patrunde acum si  in zona de productie nu doar a accesoriilor video/film oferind echipamente performante  videografilor, caselor de productie video/film dar si fotografilor profesionisti care doresc trecerea catre industria video creativa.

Fiind principalul furnizor de echipamente video /film, pentru casele de productie video/film din Romania si totodata principalul furnizor de echipamente profesionale foto pentru studiourile foto si magazinele foto din tara, Simus Trading ramane un etalon de profesionalism prin experienta indelungatai, serviciile de calitate si produsele performante oferite, in industria foto/video/film.TV, de peste 15 ani.

Mai multe informatii despre produse, pret si disponibilitate, se gasesc deja pe site-urile companiei la:

Studiopro: http://www.studiopro.ro/camere-video-si-vdslr/camere-video/

si Photosetup : http://www.photosetup.ro/camere-digitale-de-filmat/camere-digitale/

Studiopro si Photosetup sunt marci inregistrate Simus Trading.

Despre Simus Trading, mai multe detalii la www.simus.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/simus-trading/inovatia-blackmagic-camera-cinema-production-2k-si-4k-acum-si-in-romania