Photosetup organizeaza runda a doua de Black Friday

BUCURESTI - 26 noiembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Monden / Lifestyle, Retail

Pentru a urma cursul traditional al sarbatorii reducerilor de Black Friday, Photosetup, magazin foto specializat, va organiza in acest weekend, runda a doua a reducerilor.
Astfel, clientii care nu au reusit sa prinda produse foto la preturi promotionale, au sansa sa fie castigatori in meciul reducerilor, in weekend-ul ce urmeaza.

Black Friday la Photosetup

Black Friday la Photosetup

Printre produsele care vor intra in promotie vor fi obiectivele foto cele mai solicitate, trepiede foto, rucsacuri si multe alte accesorii necesare fotografilor, fie pasionati sau profesionisti. 

Campania promotionala Black Friday pentru accesorii foto, se va desfasura incepand cu 28 noiembrie ora 00:01 si se va incheia pe data 30 noiembrie ora 23:59.

Produsele aflate la promotie vor fi mentionate intr-o pagina dedicata campaniei Black Friday: http://www.photosetup.ro/lp/black-friday-2014

Produsele vor fi disponibile in limita stocului, iar discount-urile pot ajunge si pana la 70% la unele dintre accesoriile foto.

Cu stocurile reinnoite, Photosetup se pregateste si in acest weekend sa ofere clientilor cele mai bune accesorii foto la preturi imbatabile, oferind posibilitatea atat pasionatilor de fotografie cat si profesionistilor. de a-si completa trusa foto.