Caravana SEI poposeşte la Iaşi

BUCURESTI - 5 aprilie 2006

Comunicat tip General in IT&C

SIVECO România partener tradiţional al Concursului de programare Urmaşii lui Moisil

Caravana SEI poposeşte la Iaşi

În perioada 24-26 martie 2006 Caravana SEI a poposit la Iaşi, unde s-a desfăşurat cea de a VI-a ediţie a Concursului Regional de Informatică 'Urmaşii lui Moisil', concurs organizat de Liceul de Informatică Grigore Moisil din Iaşi şi adresat elevilor din România şi Republica Moldova. „Urmaşii lui Moisil” îşi propune sã reprezinte o etapã utilã în pregatirea elevilor calificaţi la Olimpiada Naţională de Informatică, care va avea loc în aprilie, la Târgovişte.

SIVECO România, partener tradiţional al concursului, a acordat premii câştigătorilor la toate cele 3 sectiuni corespunzatoare vârstei participanţilor.
La grupa mare, premiul I a fost câştigat de Bogdan Raducanu (Liceul de Informatică 'Grigore Moisil' Iaşi), care a primit şi marele premiu 'Urmaşul lui Moisil', premiile I ale grupelor mică şi mijlocie fiind caştigate de Bunea Andrei (Alba) şi Neacsu Dan (Brăila), respectiv Boca Lucian (Suceava) şi Manea Vlad (Iaşi).

„De data acesta Caravana SEI a ajuns la Iaşi. SIVECO România sprijină iniţiativa Liceului de Informatică Grigore Moisil de foarte mulţi ani şi de-a lungul timpului foarte mulţi câştigători ai acestui concurs regional de informatică şi chiar elevi ai liceului Grigore Moisil s-au numărat printre primii clasaţi în competiţiile desfăşurate sub egida Centrului Virtual de Excelenţă SIVECO. Suntem bucuroşi să constatăm că şi anul acesta, printre câştigătorii se numără şi participanţi care au obţinut punctaje deosebite în cadrul competiţiei .Campion. Acest lucru demonstrează pe deplin rolul acestor competiţii în formarea viitorilor campioni ai României şi totodată certifică faptul că aceste competiţii oferă o pregătire de înaltă performanţă, cu un nivel de dificultate similar concursurilor desfăşurate la nivel naţional şi chiar internaţional” declară Radu Jugureanu, eContent Manager în cadrul SIVECO România.

Despre SIVECO Romania

Despre SIVECO România

Înfiinţată la începutul anului 1992, SIVECO România SA este cea mai importantă firma producătoare de software din România, asigurând cea mai mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din România în tari din Comunitatea Europeana si Statele Unite ale Americii. Între actionarii SIVECO România se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V.
SIVECO România detine pozitii de top pe piata interna de solutii de afaceri (EAS) si de servicii IT. Adresandu-se cu precadere organizatiilor mari si mijlocii, compania ofera solutii eficiente de e-business, eLearning si e-Health.
În decursul celor 14 ani de existenta, SIVECO România si-a dobândit o solida reputatie pe piata internationala, produsele sale fiind utilizate de catre 1800 de clienti din 35 de tari care se alatura celor 450 de beneficiari interni. De asemenea, compania s-a specializat în executia de proiecte informatice majore care implica dezvoltari la cerere de solutii software accesibile prin Internet si Intranet, integrarea cu alte sisteme, distributie geografica a locatiilor de acces si numar mare de utilizatori.
SIVECO România a implementat cu succes proiecte de eGovernment în cadrul unor institutii publice importante - Ministerul Educatiei si Cercetarii din România, Ministerul Finantelor Publice, Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, Ministerul Afacerilor Externe , Casa Nationala de Asigurari pentru Sanatate, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca si Autoritatea Nationala a Vamilor - si a oferit solutii performante unor companii private de referinta - PETROM, Orange, Raiffeisen Bank, Citibank, Aerostar Bacau etc.
SIVECO România SA este certificata ISO 9001:2000 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, cotata printre primele 5 în lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care îl efectueaza si are incheiate parteneriate solide cu cele mai mari companii de software (Oracle Certified Partner, Microsoft Certified Partner) si hardware (IBM Business Partner, HP Sales and Service Partner) din lume.
Compania SIVECO Romania este membra a mai multor asociatii profesionale si de afaceri din România - AmCham, CCIFER, ARIES, ATIC, ANIAP - dar si a unor importante organisme internationale - Asociatia Europeana pentru Tehnologia Informatiei (EITA), UNPD Global Compact, WEF Transparency si UNESCO.
Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitând http://siveco.ro/.
SIVECO ROMANIA SA
Bd. Maresal Averescu 8-10
Corp Stefan Odobleja
Sector 1, cod 011455
Tel: +40 (21) 3181200, 3181201
Fax: +40 (21) 3181202
marketing@siveco.ro