SIVECO Romania premiaza Studentul Anului in jurnalism

BUCURESTI - 16 decembrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

SIVECO Romania partener unic la sectiunea jurnalism in cadrul proiectului 'Studentul Anului' organizat de Asociatia studenteasca Voluntari pentru Idei si Proiecte - VIP

Asociatia Studenteasca “Voluntari pentru Idei si Proiecte” a anuntat recent, in cadrul Galei 2005 pe studentii anului, castigatori ai Premiilor de Excelenta in Economie, Jurnalism si Arhitectura”, SIVECO Romania fiind partener unic la sectiunea journalism.
Evenimentul a reunit foarte multi studenti, colaboratori, membri VIP si participanti la proiectele organizatiei precum si pe prietenii organizatiei, reprezentanti a numeroase firme partenere.

Aflat la a patra editie, proiectul “Studentul Anului” a lansat, incepand cu acest an, invitatia de a participa la competitie pentru cei mai buni tineri studenti inscrisi la o facultate cu profil economic, de jurnalism si de arhitectura.
„Studentul Anului” la sectiunea jurnalism, premiat de SIVECO Romania, este Marius-Adrian Hazaparu, masterand anul 1 la Psihologie si stiintele educatiei, specializarea Relatii Umane si Comunicare in cadrul Universitatii „ ALEXANDRU IOAN CUZA” din Iasi. El a reusit sa impresioneze juriul la toate cele trei probe ale concursului cu editorialul “Rolul social al presei romanesti”, cu eseul “Etica unui jurnalist, comunicator sau om de PR ” si cu articolul avand tema „ Rezultatele invatamantului universitar romanesc”.

„Suntem intotdeuna bucurosi, sa sprijinim astfel de tineri de exceptie, care aduc un bun renume scolii romanesti. Acest premiu este o forma de a ne manifesta sprijinul fata de organizatiile studentesti si studentii care vor sa atinga performanta in domeniul ales. SIVECO Romania isi indeplineste astfel misiunea de 'companie cetatean' promovand excelenta in societatea romaneasca” declara Irina SOCOL, Director General al SIVECO Romania

Despre SIVECO Romania

Despre SIVECO România

Înfiinţată la începutul anului 1992, actualmente parte a grupului internaţional SIVECO (Netherlands) B.V., SIVECO România SA este una din cele mai importante firme producătoare de software din România, deţinând cea mai mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din România în ţări din Comunitatea Europeană şi Statele Unite ale Americii. SIVECO România este #1 pe piaţa internă de soluţii de afaceri (EAS) şi liderul pieţii româneşti de servicii IT. Compania oferă soluţii eficiente, adaptate legislaţiei româneşti în domeniile financiar-contabilitate, gestiunea întreţinerii echipamentelor, stocurilor şi achiziţiilor, a mijloacelor fixe, a resurselor umane şi salarizării, bugetelor şi urmăririi contractelor, de e-business şi e-commerce. De asemenea, SIVECO Romania s-a specializat în execuţia de proiecte informatice majore, implicând dezvoltări la cerere de soluţii software accesibile prin Internet şi Intranet, integrarea cu alte sisteme, distribuţie geografică a locaţiilor de acces şi număr mare de utilizatori.
SIVECO România SA este certificată ISO 9001:2000, de către compania franceză AFAQ-AFNOR, cotată printre primele 5 în lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care îl efectuează.
Mai multe informaţii despre companie şi produsele sale puteţi obţine vizitând http://siveco.ro/.
SIVECO ROMANIA SA
Bd. Maresal Averescu 8-10
Corp Stefan Odobleja
Sector 1, cod 011455
Tel: +40 (21) 3181200, 3181201
Fax: +40 (21) 3181202
marketing@siveco.ro