Patine pentru copii Bladerunner

BUCURESTI - 5 iulie 2012

Comunicat tip General in Sport

Patinele de gheata reprezinta una din atractiile principale pentru copii in sezonul rece. Patinoarele pun la dispozitia clientilor diverse variante de patine de gheata spre inchiriere insa nimic nu se compara cu propriul echipament, mai ales cand este vorba de un copil. In plus detinerea unui echipament propriu pentru cel mic rezolva si o problema de igiena, acesta nefiind nevoit sa incalte produse de la inchirieri.

Patine pentru copii Bladerunner

Alegerea unei perechi de patine de gheata adecvate nu este deloc un lucru complicat daca tineti cont de cateva aspecte. In primul rand patinele trebuie sa fie extensibile. Aceste patine reglabile “cresc” odata cu copilul. Mai exact sunt dotate cu un sistem de reglaj al masurii ce permite sa extindeti lungimea lor pe masura ce copilul creste. Toata gama de patine copii Bladerunner este dotata cu sistem extensibil. Astfel Bladerunner va propune 3 game de extensie a masurii: 28-32 , 33 - 36.5 si 36.5 - 40.5 . Aceste masuri se aplica atat pentru gama de patine de gheata pentru baieti cat si pentru cea de fete. Un alt aspect ar fi ca patinele pentru copii trebuie sa fie echipamente usoare si confortabile. Astfel copilul va avea placere in a merge la patinoar bucurandu-se de un echipament adecvat. Patinele Micro Ice Bladerunner pentru copii sunt gandite pentru confort sporit si sustinere optima a gleznei . Modelul Micro XT vine in plus fata de restul gamei si cu izolatie Thinsulate. Este un plus de confort adus celor mici dar si dovada ca Bladerunner cauta sa aduca inovatii acestui segment. Lamele acestor patine sunt fabricate din otel-carbon . Sunt lame calitative ce nu se uzeaza usor garantand durabilitate pe toata perioada folosirii lor.

In magazinul nostru gasiti gama completa de patine de gheata Bladerunner atat de copii cat si de adulti pe toata perioada sezonului de patinaj. Va recomandam sa va cumparati produse de calitate garantand astfel ca ati facut o investitie buna dar si ca micutul se va bucura din plin de placerea patinajului.

Despre Skates ro

Magazinul Skates.ro este pe piata din anul 2009 si va ofera an de an noile colectii de role Rollerblade, schiuri si clapari Nordica, Patine Bladerunner si multe alte branduri de renume mondial ! Va asteptam in magazinul nostru din Bucuresti, str. Ion Brezoianu nr.28 pentru a ne cunoaste si pentru a proba cele mai noi echipamente sportive in domeniu.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/skates-ro/patine-pentru-copii-bladerunner