skechers    

Comunicate de presa si evenimente pe tema skechers

 • skechers. Differenta

  skechers

  Bucuresti - 21 mai 2020

  Comunicat de European Advertising Holding SRL

  ... skechers isi incepe drumul in continua ascensiune din SUA, mai exact California. Fondat in 1992, skechers a devenit un producator de reper atunci cand vine vorba de ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: differenta.ro , skechers

  Vezi toate comunicatele de presa despre skechers

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul skechers.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la skechers. Informatiile despre skechers cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul skechers, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la skechers, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.