Skill Team Consulting va invita la concert

BUCURESTI - 10 februarie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Skill Team Consulting este sustinator al Stagiunii de Muzica Veche 2010.
Vineri, 12 februarie, ora 19.00, la Sala Bizantina a Palatului Cercului Militar se deschide Stagiunea de Muzica Veche Bucuresti.

Avandu-l ca amfitrion pe Neagu Djuvara si in acordurile muzicii lui Johann Sebastian Bach primul concert va cuprinde motetele: „Jesu, meine Freude” (BWV 227) si „Lobet den Herrn, alle Heiden” (BWV 230) interpretate de cvintetul vocal Cantemus si Irina Nastase (clavecin).

Aflata anul acesta la prima editie, Stagiunea de Muzica Veche vine ca o urmare fireasca a bunei primiri de care s-a bucurat inca din anul 2006 an Festivalul de Muzica Veche Bucuresti. Stagiunea acopera un gol in viata culturala a Capitalei, fiind special gandita ca o oferta culturala complementara Festivalului. Printre intentiile Stagiunii sunt si acelea de a oferi o scena pentru tinerii muzicieni romani specializati in muzica veche si de a reuni concertele de muzica veche pe care agentia Medieval Praxis le organizeaza de-a lungul anului.

Caracterul permanent al Stagiunii face ca acest proiect sa fie unic in Romania. Perioada de desfasurare a Stagiunii este februarie-iunie 2010 si cuprinde intre doua si patru concerte pe luna.

Pentru mai multe detalii despre SMV 2010, accesati http://stagiune.medievalpraxis.ro/


Fiti eficienti la job, mergeti vineri la concert, iar saptamana viitoare va fi una plina de entuziasm.

Despre Skill Team Consulting

Skill Team Training & Consulting
pr@skillteam.ro
0746.25.25.17
www.Skillteam.ro

pr@skillteam.ro