Comunicate Skill Team

Compania Skill Team a emis 10 comunicate de presa

 • BUCURESTI - 3 noiembrie 2008

  Skill Team – Human Resources Company desfasoara studiul de resurse umane la nivel national 4Power, care isi propune sa le aduca angajatorilor date esentiale despre piata fortei de munca din Romania: de la pachetele de compensatii si beneficii, pana la perioadele optime de recrutare si cele mai bune cai de a realiza retentia de personal.    comunicatul de presa

 • BUCURESTI - 9 octombrie 2008

  Ce tratăm prin construirea unui plan de training: efectul sau cauza? Aceasta a fost tema seminarului sustinut de Nicoleta Udrea, Director de Consultanta al Skill Team-Human Resources Company pe 8 octombrie, in cadrul Conferintei Training ’08.

      comunicatul de presa

 • BUCURESTI - 15 august 2008

  Ne place sau nu, in mediul din ce in ce mai competitiv din care facem parte, negocierea este zilnic prezenta in activitatea noastra. E dificil sa mentinem balanta intre a obtine un acord avantajos si a pastra ori construi relatia cu partenerul de negociere. Tehnicile de negociere testate si propuse de Skill Team pot fi utilizate in situatii de business variate, iar prin practicarea lor veti obtine beneficii de ambele parti si profit mai mare.


  Alaturati-va pe 20-21 august echipei de participanti la trainingul “Negotiating & Influencing Skills” organizat de Skill Team – Human Resources Company. Va vom invata cum sa abordati in mod sistematic o negociere si sa obtineti un rezultat win-win.
      comunicatul de presa

 • BUCURESTI - 21 februarie 2008

  Training Open organizat de compania de resurse umane Skill Team    comunicatul de presa