Dintr-o negociere reusita castiga toti cei implicati

BUCURESTI - 15 august 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Ne place sau nu, in mediul din ce in ce mai competitiv din care facem parte, negocierea este zilnic prezenta in activitatea noastra. E dificil sa mentinem balanta intre a obtine un acord avantajos si a pastra ori construi relatia cu partenerul de negociere. Tehnicile de negociere testate si propuse de Skill Team pot fi utilizate in situatii de business variate, iar prin practicarea lor veti obtine beneficii de ambele parti si profit mai mare.


Alaturati-va pe 20-21 august echipei de participanti la trainingul “Negotiating & Influencing Skills” organizat de Skill Team – Human Resources Company. Va vom invata cum sa abordati in mod sistematic o negociere si sa obtineti un rezultat win-win.

Veti deprinde tehnicile ce va permit obtinerea succesului financiar, cresterea profitabilitatii si crearea de noi oportunitati. Situatiile problematice de business pot fi controlate, disputele si conflictele dintr-o negociere pot fi prevenite, odata ce ati deprins aceste tehnici.
Pe termen lung, va veti imbunatati productivitatea individuala, pe cea departamentala si a companiei, dar si managementul si abilitatile interpersonale, cu ajutorul metodelor de lucru propuse de trainerul Skill Team.

Pentru a va convinge ca orice aspect legat de negociere are o solutie win-win, aplicabila in industrii diferite, va prezentam cateva dintre subiectele pe care cursul “Negotiating & Influencing Skills” le abordeaza:
•Ce este negocierea?
•Conditii necesare pentru o negociere de succes
•Structura negocierii
•Contextul si mediul negocierii
•Stiluri de comunicare si negociere
•Pozitiile in negociere
•Etapele negocierii
•Legi psihologice in negociere
•Tipuri de negociere
•Tehnici si tactici de negociere
•Utilizarea increderii pentru a-ti spori influenta
•Depasirea obiectiilor partenerului de negociere

Nu uitati: Ca sa obtii ceva mai intai...trebuie sa stii ce iti doresti. Va doriti sa obtineti maximum dintr-o negociere care sa fie, in acelasi timp, echitabila pentru celalalt? Atunci veniti la “Negociating & Influencing Skills” pe 20 si 21 august.

Nota: Locuri limitate!!
Pret: 370 Euro+TVA/curs - include suportul de curs, masa de pranz, 2 pauze cafea / zi
Locatie: Str. C-tin Sandu Aldea nr.95, Sector 1, Bucuresti

Pentru orice alte detalii suplimentare, va stam la dispozitie.
Va dorim zile performante!

Despre Skill Team

Skill Team este un integrator de solutii de resurse umane, care va ofera servcii de training, teambuilding, recrutare, si consultanta HR. Suntem recunoscuti pentru eficienta programelor noastre, pentru inovatia pe care am adus-o pe piata HR si pentru ritmul rapid in care ne-am dezvoltat.

Putem sa va asiguram ca va vom trimite cei mai buni candidati pentru posturile de care aveti nevoie, ca avem cele mai eficiente metode de training, ca din fiecare teambuilding al nostru cei ce vin colegi pleaca prieteni si ca aici veti gasi intotdeauna specialisti gata sa va dea cele mai bune sfaturi legate de resursele umane.Account Manager - Skill Team – Human Resources Company
Mobil: 0746 25 25 23
E-mail: bianca.balan@skillteam.ro, da@skillteam.ro
pr@skillteam.ro