Team Building nu este bodybuilding

Locul desfasurarii: Strada Sandu Aldea nr. 95, sector 1, Bucuresti

Organizator: Skill Team - Human Resources Company

Skill Team, companie de consultanta in resurse umane, anunta crearea unui nou departament specializat in Team Bulding, ce reuneste 19 traineri profesionisti, animatori, psihologi, specialisti in abilitati manageriale, manageri de proiect, personal de suport si logistica.

Programul Team Building marca Skill Team este conceput si organizat astfel incat sa creeze echipe motivate si performante, care sa aduca succesul companiei Client.

Chiar daca actiunile outdoor si uneori sporturile extreme sunt parte integranta din programele noastre, raportarea la obiectivele trasate de Client este atent urmarita.

Procesarea informatiei – debriefing –ul – dupa fiecare actiune din programul de Team Building ajuta echipa sa se descopere, iar valorile organizatiei sa capete forme reale si motivante.

„Unul dintre cele mai bune team building-uri la care am participat. Super fun, extrem de atractiv. Multumesc!”
Cristian Span, Director Canale Alternative, Unicredit

„Nostim, antrenant si deloc plictisitor! Cu totul diferit de alte evenimente similare, spumos si cu accente serioase, din care am invatat si m-am amuzat deopotriva! Felicitari!”
Doina Costache, Head of online & mobile banking, Unicredit

Mai multe aprecieri de la clienti si extrase din portofoliu gasiti la : http://www.skillteam.ro

Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la:
Skill Team – Human Resources Company
Strada Sandu Aldea nr. 95
Sector 1, Cod postal: 012062, Bucuresti
Tel: +4021 314.25.60/+4021 318.55.58/+4031 405.57.89
Fax: +4031 405.57.90
Email: da@skillteam.ro

Despre SKILL TEAM

Skill Team este un integrator de solutii de resurse umane, care va ofera servcii de training, teambuilding, recrutare, si consultanta HR. Suntem recunoscuti pentru eficienta programelor noastre, pentru inovatia pe care am adus-o pe piata HR si pentru ritmul rapid in care ne-am dezvoltat.

Putem sa va asiguram ca va vom trimite cei mai buni candidati pentru posturile de care aveti nevoie, ca avem cele mai eficiente metode de training, ca din fiecare teambuilding al nostru cei ce vin colegi pleaca prieteni si ca aici veti gasi intotdeauna specialisti gata sa va dea cele mai bune sfaturi legate de resursele umane.

Participare: Intrare libera