Cele mai noi modele de Bandă Led - catalog Aprilie 2017

BUCURESTI - 10 iulie 2017

Comunicat tip General in Afaceri

Bandă Led
O soluție ingenioasă mai ales pentru iluminatul la costuri reduse o reprezintă banda LED . Puteți alege dintre benzile cu Led monocolore și benzile cu LED RGB (culoarea acestora se poate schimba cu ajutorul unui controller). Chiar și pentru iluminarea piscinei puteți folosi benzi LED, deoarece există o mulțime de variante cu diverse grade de protecție la umiditate. Există bandă LED 12V si bandă LED 220V, fiecare destinată unei situații specifice.

Banda Led 12V

Banda Led este căutată datorită consumului redus de energie si pentru lumina oferită de aceasta.Folosește o tehnologie potrivită atât locuințelor cât și spațiilor comerciale sau a altor spații precum piscinele.

Benzi Led

Banda Led sumersibilă și nesumersibilă.În general banda led are standardul IP20 ceea ce înseamnă că nu este rezistentă la apă, însă banda led sumersibilă are standard IP65 ceea ce inseamnă că este rezistentă la apă dar mai mult decât atât se poate utiliza și în sisteme de iluminat pentru piscine.

Sisteme de iluminare LED

Aceste tipuri de sisteme de iluminare cu LED 12V sunt rezistente la umezeală, astfel încât ele pot fi aplicate atât în interiorul casei, cât și în exteriorul ei, având și un rol decorativ. Benzile Led se aprind instant datorită LED-ului, banda LED 12V fiind foarte eficientă într-o locuință.

De asemenea accesând magazinul online banda-led.com veți găsi și Profile LED Aluminiu. Puteți folosi profile LED aluminiu cu diferite sisteme de prindere, în funcție de spațiile în care vor fi montate.

Banda-led.com este un magazin online care vă pune la dispoziție cele mai economice soluții pentru iluminat, bazate pe tehnologia LED.

Magazinul nostru vă oferă cele mai bune servicii la cele mai mici prețuri.

Vă așteptăm!