Comandă cele mai noi Camere de Supraveghere și Sisteme de Alarmare

BUCURESTI - 3 iulie 2017

Comunicat tip General in Afaceri

Security-solution.ro este o firmă care se ocupă cu vânzarea de produse de securitate și protecție.
Security-solution.ro dorește să ofere clienților săi echipamente de securitate, de calitate superioară, și bineințeles la cele mai avantajoase prețuri.

Firma noastră vă pune la dispoziție o gamă largă de camere de supraveghere și produse de securitate, de unde puteți alege și îmbunătății siguranța casei, a biroului, sau a altor locații importante, folosind sisteme și componente de protecție care se adresează atât clienților business cât si clienților casnici, pentru toate cerințele dumneavoastră.

Soluții pentru camere de supraveghere supraveghere video și sisteme de alarmare!

Pentru dumneavoastră vrem să furnizăm soluții complete de securitate la cele mai competitive prețuri și o calitate superioară.
Security-solution.ro a devenit printre cele mai mari companii în domeniul vanzărilor pentru sistemele de supraveghere și sistemele de securitate și de alarmare.

Oferta Security-solution.ro din gama sistemelor de supraveghere video:

Camere de supraveghere video de interior, camere de supraveghere video de exterior, camere de supraveghere video IP, camere de supraveghere HD, camere de supraveghere analog HD. Camerele de supraveghere pot fi cu vedere pe timp de noapte, cu un tun de infrarosu, iar lentilele pot fi fixe sau varifocale pentru deschideri diferite ale unghiurilor de supraveghere video. Toată gama de accesorii pentru sistemele de supraveghere video, video baluni, surse de alimentare, cabluri pentru semnal video sau pentru alimentare, conectică și surse de alimentare.

Accesând site-ul nostru security-solution.ro veți găsi kit-ul de supraveghere video exterior DAHAUA 4 CAMERE 2 MP. Sistem de supraveghere video format din:
4 camere Dahua 2MP
1 inregistrator DVR
8 video balun
1 hard disk capacitate 1 TB

Security-solution.ro vă pune la dispoziție kit-uri din gama sistemelor de alarmare.

Sistem de efracție wireless Premier Elite 24 Ricochet Kit 868MHz kit care conține:

1 x Premier Elite 24
1 x Premier Elite 8XP-W
1 x Premier Elite LCDP Keypad
1 x Premier Elite SmartKey
3 x Premier Elite XT-W
1 x Premier Elite Impaq Contact-W

Software, Instruțiuni și accesorii de instalare
Frecvență folosită 868.0 MHz - 868.6 MHz "

Sisteme de alarmă

Sisteme de alarmă wifi care funcționează prin internet și transmit notificări pe telefonul mobil prin aplicația dedicată. Notificările sunt trimise instant și aveți posibilitatea de a vedea exact care zonă a fost declanșată. Vă oferim o gamă completă de sisteme de supraveghere ce includ camere de supraveghere HD, IP sau wireless și înregistratoare pentru camere de tipul DVR sau NVR, precum și sisteme de alarmă wireless pentru locuințe, și videointerfoane.

Creați-vă propriul sistem de supraveghere.Optați pentru camerele de supraveghere wireless de la unul din furnizorii reputați precum firma security-solution.ro .