Cum să alegeți corect camerele de supraveghere IP pentru casă

BUCURESTI - 10 iulie 2017

Comunicat tip General in Afaceri

Doresc să vă împărtășesc câteva sfaturi cu privire la selecționarea unei camere de supraveghere IP, despre alegerea unei camere de supraveghere IP corespunzătoare inclusiv mai mulți factori despre cum sunt utilizate aceste camere de supraveghere.

Camere de supraveghere pentru interior și exterior

Atunci când alegeți camere de supraveghere IP sau sisteme de alarmă, trebuie să luați în considerare locul unde vor fi instalate.De obicei camera IP de interior Cameră HDCVI dome de interior 1Megapixel Dahua  precum cea oferită de firma security-solution.ro este potrivită pentru supravegherea video de interior, prin urmare aceste camere au dimensiuni compacte cu un design estetic, care pot fi ușor integrate în design-ul casei dumneavoastră.

Pentru monitorizarea în aer liber trebuie să utilizați o cameră care are rezistență la intemperii ( rezistență la apă).Accesând site-ul security-solution.ro veți găsi Cameră HDCVI bullet de exterior 1Megapixel Dahua perfectă pentru utilizarea în aer liber.

Veți instala camera singuri sau veți opta pentru o instalare efectuată de profesioniști!?

Dacă aveți de gând să vă instalați camera de supraveghere IP singuri, camera wireless, CAMERĂ IP PAN TILT WIRELESS 1MEGAPIXEL DAHUA oferită de firma security-solution.ro este produsul ideal pentru dumneavoastră. Camera WiFi este ideală pentru distanțe de filmare scurte dar, dacă doriți ceva mai complex ca și Camera video IP 6.0 Megapixel de tip Dome NOVUS NVIP-6DN5060V/IRH-2P, rezoluție maxima 3072 x 2048; compresie video H.264/M-JPEG; până la 15 ips in 3072 x 2048 si 30 ips in FullHD; max. 10 conectări simultane; poate transmite concomitent 4 fluxuri video cu parametri definiți individual ,intrare/ieșire audio: 1/1 Jack (3,5mm); intrare /sistem de alarmă/ ieșire alarmă, atunci această cameră de supraveghere va necesita instalare profesională.

Supraveghere pe timp de zi sau timp de noapte

Nu toate camerele sunt concepute pentru funcționarea eficientă pe timp de noapte. Camerele concepute pentru zi și noapte se numesc camere “day & night”. Deoarece nu este indicat să se amestece cele două tipuri de lumină atunci când se formează o imagine (are loc distorsionarea culorilor), când lumina vizibilă este suficientă, camerele de supraveghere folosesc un filtru IR ce impiedică radiația infrarosu să ajungă la senzorul camerei. În această situație camera folosește numai lumina vizibilă (cea neoprită de filtru).

Când lumina vizibilă dispare, camerele video concepute pentru așa ceva pot îndepărta acel filtru IR și pot folosi radiația infraroșu pentru alcătuirea imaginilor. Camerele cu această funcție se numesc camere cu funcție “day & night” ( camere “zi și noapte”).

Firma security-solution.ro vă pune la dispoziție CAMERĂ IP WDR DE EXTERIOR 2MP INTRARE AUDIO, INTRARE SISTEM DE ALARMĂ, ZOOM MOTORIZAT, LENTILA VARIFOCALA. Senzorul de imagine cât mai eficient, rezoluția potrivită a distanțelor pe care doriți să le monitorizați, distanța focală a lentilei care vă oferă unghiul dorit de acoperire și iluminatorul infraroșu adecvat lucrează împreună pentru obținerea calității de care aveți nevoie.Pentru alte sfaturi și întrebări nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon: 0723.913.919 sau accesând site-ul security-solution.ro