Echipamente sportive Joma - Sport Distribution

BUCURESTI - 20 martie 2017

Comunicat tip General in Sport

Având în vedere creșterea interesului pentru sport atât al copiilor cât și al adulților, sportdistribution.ro vă pune la dispoziție o gamă variată de echipamente sport profesionale marca Joma .

U

Cine suntem ?

Sportdistribution.ro este este importator și distribuitor de echipamente sportive,echipamente de fotbal pentru copii, echipamente de înot, treninguri, jambieri și ciorapi, hanorace, tricouri, pantaloni și colanți, jachete și geci de ploaie.

Deasemenea vă puteți achiziționa și echipamente de baschet, echipamente de volei, echipamente fitness, echipamente de tenis, echipamente handbal, echipamente pentru ciclism, încălțăminte precum și alte accesorii aferente acestor suporturi.

Întotdeauna pe magazinul online sportdistribution.ro veți găsi produse noi și bineînțeles colecția sport Joma confecționată special pentru Echipa Națională care cuprinde mai multe articole. Culorile materialelor din care sunt confecționate aceste echipamente sunt în exclusivitate culorile de pe steag ( roșu, galben și albastru ).

Această serie dedicată este alcătuită din tricouri polo, trening, sort, pantaloni trei sferturi, ciorapi compresibili și bineînțeles pantofi de sport.

Cui ne adresăm?

Joma Sport-Distributionse adresează tuturor persoanelor care iubesc sportul și mișcarea dar și celor care sunt implicați în diverse competiții sportive, asociații și cluburi sportive, școlilor de fotbal.

Categorii de echipamente

Pentru a vă ușura munca de căutare în vederea găsirii echipamentelor sau accesoriilor dorite pe magazinul online sportdistribution.ro, site-ul este structurat pe diverse categorii și subcategorii care corespund diferitelor sporturi, astfel putând naviga cât mai ușor în toate secțiunile.

Pentru a vă achiziționa produse de o calitate superioară vă așteptăm în noul Showroom Joma București la adresa Șoseaua Berceni Nr.8, București.


Vă așteptăm!

www.SportDistribution.ro

0314.342.903