Întrebări frecvente și sfaturi despre banda LED

BUCURESTI - 3 iulie 2017

Comunicat tip General in Afaceri

Acum, banda LED este un echipament din ce în ce mai întâlnit, în aplicații variate, începând de la iluminatul arhitectural scafe, iluminat cluburi, iluminat ambiental, iluminat mobilier, având în vedere modularitatea și versatilitatea modalităților de punere în practică a acestei soluții ingenioase de iluminat.
Dimensiunile foarte mici, flexibile, adaptabile cu performanțe energetice de invidiat și de tehnologia neonului, fac din sistemul de bandă LED un sistem versatil în foarte multe domenii de aplicare.

Ce am nevoie pentru a instala benzile cu LED-uri?

Pentru a folosi benzi cu LED-uri luminoase, trebuie să aveți mai întâi o sursă de alimentare de 12V. Dacă nu aveți deja unul, banda-led.com vinde adaptoare. Dacă aveți una din fâșiile noastre luminoase de schimbare a culorilor LED, veți avea nevoie de un controller pentru a schimba culoarea benzii. De asemenea site-ul banda-led.com  vă oferă și alte opțiuni pentru controllere, dimmere și adaptoare de alimentare.

Pot să tai din benzile cu led ?

Toate benzile cu LED pot fi tăiate după fiecare cip LED-uri 3. Dacă decideți să tăiați o bandă IP 67 (impermeabilă), va trebui să plasați un capac impermeabil la capătul benzii pentru a menține banda LED impermeabilă.

Pot folosi o baterie pentru alimentarea benzilor de lumină?

Da, puteți să vă alimentati benzile de lumină cu LED cu orice sursă de alimentare de 12V. De asemenea accesând site-ul banda-led.com aveți opțiunea de a achiziționa Modul LED digital 5Volt DC 0,3Watt RGB IC: WattS2811 IP68 100PCS

Modulul de lumini LED RGB este ușor de instalat și are ca aplicație iluminatul decorativ și de fundal interior și exterior.Modulele individuale LED pot fi combinate între ele după cum doriți, în funcție de rating-ul de la sursa de alimentare. Puteți crea efecte luminoase spectaculoase cu ajutorul acestor produse.

Care este durata de viață a benzilor LED?

Benzile noastre LED sunt de așteptat să dureze peste 25.000 ore de utilizare. Dacă folosiți benzile cu LED-uri pentru 3 ore pe zi / 7 zile pe săptămână, acestea vor dura peste 22 de ani. LED-urile noastre au, de asemenea, o garanție de 2 ani. Vom înlocui fâșiile dvs. de lumină dacă întâmpinați probleme în această perioadă de garanție.

Pot folosi aceeași telecomandă pentru mai multe lumini?

Da, o telecomandă infraroșu poate controla mai multe receptoare / becuri. De exemplu, 4 becuri diferite cu LED cu LED-uri multicolore din seria S pot fi controlate cu o singură telecomandă.

Profilele de aluminiu pentru benzile cu LED

Pe scurt profilele LED sunt ultima inovație în modul de instalare al acestui tip de iluminat. Folosirea acestui tip de montaj inovativ a făcut posibilă folosirea benzii cu LED în aplicații ca iluminatul ambiental, arhitectural, mobilier, publicitate, expoziții.

Pe magazinul banda-led.com veți putea achiziționa Profile din aluminiu pentru banda LED, de colt, 2m, capace de capat și suporturi pentru montare incluse.

Instalarea benzilor cu LED-uri creează efecte de iluminare reglabile

Pentru a monta LED-urile pentru iluminatul de interior, s-au dezvoltat profile speciale care permit benzilor să fie instalate, în așa fel, încât acestea să dea lumină într-o singură direcție (spre exemplu, spre tavan) sau chiar în 2 direcții.Benzile sunt ascunse în spatele profilelor. Acest montaj duce la crearea iluminatului indirect cu LED-uri, iar instalarea este una ușoară și rapidă.

Vă asteptăm pe banda-led.com pentru oferte de nerefuzat !