Întrebuințarea profilelor led aluminiu

BUCURESTI - 24 iulie 2017

Comunicat tip General in Afaceri

Cu ajutorul profilelor led aluminiu, benzile led nu mai au niciun inconvenient de montare și de dispersare a luminii astfel că pot fi prezente în orice decorațiune interioară sau exterioară cu un rezultat excepțional. Montarea benzilor led cu profile de aluminiu, este un proces inovativ care poate oferi o integritate structurală de înaltă calitate pentru iluminatul led.De asemenea dispersoarele de lumină din policarbonat, care închid profilele led, lasă lumina emisă de banda led să difuzeze și să nu rămână unidirecționată, ceea ce reprezintă un alt avantaj al acetui tip de montaj.

Profile și bandă led

Profilele led, împreună cu banda led, se pot folosi pentru a ilumina în mod eficient o mare varietate de spații, cum ar fi încăperi, galerii comerciale, hoteluri, holuri, scări,chiar și alei sau piscine.

Profile led aluminiu

Profilele din aluminiu simplifică considerabil montarea benzii LED, contribuind la evacuarea căldurii în cazul folosirii sale ulterioare.Profilul led aluminiu este folosit la iluminarea elementelor profilate ale tavanelor suspendate, a blaturilor pentru mese, rafturilor din sticlă și a celor pentru cărți, a diferitelor colțuri, electrocasnice,etc.

Profile led  încorporate sau încastrate

Cele mai populare profile sunt cele de colț, de tip încorporat și încastrat. În același timp se folosește și un ecran mat din masă plastică, care contribuie la distribuirea uniformă și armonioasă a luminii pe toată lungimea construcției. Unele articole sunt dotate cu elemente optice suplimentare. Luminile LED încorporate într-un profil din aluminiu sunt protejate de un șir de acțiuni exterioare, având astfel o durată de viață mai mare.

De ce este bine să montați banda LED în profile de aluminiu!

La alegerea profilului se ține cont de locul care urmează a fi iluminat, de direcția luminii, de particularitățile montării și de caracteristicile suprafeței de montare. Montarea benzii LED în profil de aluminiu este simplă și nu necesită mult timp.

În timp, banda LED poate să se dezlipească de suport, de aceea se poate apela la fixarea mecanică a acesteia cu un surub, astfel încât ansamblul de bandă Led și profil LED să nu cadă.

Acolo unde banda LED este folosită pentru punerea în valoare a unor produse (in vitrine) lumina emisă de aceasta poate fi deranjanta de aceea dispersarea luminii se va face cu un Profil LED Aluminiu cu capac dispersor.

Magazinul online profile-led.com vă pune la dispoziție o gamă variată de accesorii profile led.

Profilele led aluminiu ne oferă totodată și posibilitatea unei game variate de design datorită formelor multiple și numeroaselor posibilități de montaj, iar tehnic vorbind profilul oferă benzii led protecție la caldură sau umezeală care în timp deteriorează lipiciul de pe banda led. Pentru proiectele expuse umezelii și căldurii excesive recomandăm folosirea benzilor led capsulate cu silicon.Atunci când folosiți profile led din aluminiu pentru a decora și ilumina, aspectul final va fi unul elegant, rama profilelor conferând un aspect deosebit, indiferent dacă alegeți să le montați aparent sau chiar le încastrați în pardoseli sau indiferent de tipul sau forma profilului ales, acesta poate fi tăiat la dimensiunile dorite și poate fi aranjat în ce poziție doriți.

Accesați magazinul online profile-led.com iar în categoria profile led aluminiu veți găsi o gamă variată de produse ce vor oferi proiectelor dumneavoastră acel look profesional.

Vă asteptăm cu oferte de nerefuzat!

www.profile-led.com

Despre SKILLED REPUBLIC SRL

Profile-led.com recomandă folosirea profilelor din aluminiu la proiectele ce conțin benzi led deoarece acestea ajută la înfrumusețare dar și pe parte tehnică.Estetic vorbind profilul este cel care creează acea linie de lumină continuă și uniformă, deoarece capacul din policarbonat opac conferă uniformitate și reduce ușor intensitatea luminii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/skilled-republic-srl/intrebuintarea-profilelor-led-aluminiu