Mobilierul bisericesc și sculptura CNC

Bacau - 20 martie 2017

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Firma noastră deține o echipă de sculptori cu experiență, în sculptură bisericească în stilurile tradiționale românești.

Despre mobilierul bisericesc și Art Mobirel - Bacau

Art Mobirel este o firmă care produce mobilier bisericesc de peste 16 ani, având un portofoliu mare de lucrări cu peste 60 de biserici mobilate complet dar și multe alte lăcașuri de cult mobilate parțial.

Pentru a vizualiza portofoliul de lucrări produse de firma noastră accesați site-ul art-mobirel.ro

Ce este sculptura CNC?

Tehnologia CNC ( router CNC - mașină cu comandă numerică ) este folosită în debitarea și gravarea materialelor folosind fișiere computerizate.În funcție de proiectul ales, grosimea sau compoziția materialului, modelarea suprafeței se face cu freze diferite.

Există freze pentru debitare, gravura, conice, rotunde, pentru orice tip de proiect, de la modelarea 3D a unor forme de relief, până la crearea de ștanțe sau matrițe. Această tehnologie este folosită ca aplicații în diverse domenii, și se pot crea obiecte de mobilier, sculpturi în lemn sau piatră, decorațiuni interioare sau exterioare, traforuri.

Sculptura manuală comparată cu sculptura CNC

Piesele rezultate din sculptura CNC, au o calitate ridicată iar elementele sculpturii sunt produse cu precizie perfectă.

Din păcate sculptura automată executată de o mașină CNC pierde, comparativ cu sculptura manuală, atuul unei piese produse de un sculptor artist, fiecare piesă produsă de un sculptor fiind o operă de artă.

Pentru a nu pierde valoarea sculpturii manuale, firma noastră îmbină sculptura CNC cu finisajele manuale.

Pe scurt firma noastră folosește mașini CNC pentru definirea elementelor de bază a sculpturii, însă forma finală, finisajele și elementele sculpturii sunt executate manual de către sculptorii noștrii.

Oferim servicii de subcontractare pentru CNC

Firma nostră caută clienți care au nevoie de execuția elementelor la CNC.

Printre serviciile CNC pe care le oferim se regăsesc urmatoarele: frezare CNC în lemn, frezare pe cant, frezare pe curb, găuriri și perforări CNC, creare de șabloane, creare de matrițe.Prelucrarea prin router CNC se realizează mecanic cu elemente de tip freză ( burghie speciale).

Dacă sunteți o firmă care caută un colaborator de încredere, firma noastră vă oferă tot ce aveți nevoie pentru subcontractarea execuției de piese sau matrițe, elemente sau subelemente produse la mașina CNC.

CONTACT

www.art-mobirel.ro

0742.495.776