SKiN MedSpa: Care sunt efectele criolipolizei?

BUCURESTI - 14 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Există în mediul online o serie de povești despre efectele criolipolizei și cum a ajutat această metodă persoane de vârstă, sex și greutate diferită de a scăpa de grăsimea nedorită din diferite zone ale corpului. Cu toate acestea, acest tratament de remodelare corporală este încă privit cu suspiciune în România.

.

.

Eliminarea grăsimii prin înghețare (cunoscută sub denumirea de criolipoliză) este dovedită științific. Criolipoliza a fost descoperită la Universitatea Harvard de către un grup de oameni de știință care doreau să înțeleagă de ce copiii dezvoltă gropițe în obraji după ce mănâncă în mod constant batoane de înghețată.

 

În urma studiilor efectuate, cercetătorii au descoperit următorul fenomen: celulele grase au fost eliminate în mod natural de către organism. Denumirea științifică pentru moartea celulară naturală treptată este apoptoză. În cazul criolipolizei, celulele mor treptat după expunerea directă la temperaturi sub pragul înghețului, pentru o anumită perioadă de timp.

 

Conceptul de Coolsculpting® a fost valorificat ca și tratament de remodelare corporală și apoi aprobat de FDA (Food and Drug Administration) de către o companie americană numită Zeltiq. Câțiva ani mai târziu, Cocoon Medical (o companie spaniolă care este lider în tehnologia estetică chirurgicală și non-chirurgicală) a lansat CoolTech®, cu rezultate dovedite clinic de reducere a grăsimii de 25%-40% după fiecare tratament.

 

Diferența pe care o aduce CoolTech®, în comparație cu Coolsculpting® este că are 2 aplicatoare, astfel încât se pot trata 2 zone simultan, iar raportul costuri, eficienta tratament și număr de ședințe necesare este mult mai bun.

 

Consumatorii pot fi tentați să aleagă alternative mai ieftine precum Lipoglaze sau 3D Lipo, dar înainte de a alege orice altă opțiune de criolipoliză este esențial să se informeze înainte, pentru a selecta doar tehnologii eficiente și în același timp, sigure pentru sănătate. 

 

“Cu excepția cazului în care marca de tehnologie folosită are rezultate reale, dovedite clinic, nu există nici o garanție că vei vedea vreun rezultat sau că dispozitivul utilizat a trecut prin vreun test de siguranță în ceea ce privește sănătatea pacienților tratați.

 

Oricine poate cumpăra un dispozitiv ieftin de pe internet și poate începe să efectueze tratamente fără instruire, fără să știe ce efecte secundare se pot produce pe termen scurt, mediu sau lung. Din păcate, am văzut în clinica noastră cazuri destul de grave cu paciente cu arsuri de piele provocate de persoane neinstruite sau de aparate de tip replică, ce fac mai mult rău decât bine”, a spus Alice, specialist în remodelare corporală în cadrul clinicii SKiN MedSpa.

 

Criolipoliza, înghețarea grăsimilor, este un tratament care funcționează și reprezintă o alternativă pentru liposucție. Mai mult decât atât, criolipoliza este una dintre cele mai inovative metode de elimineare a grăsimii și este încadrată de specialiști în categoria de liposucție nechirurgicală.

 

Nenumărate studii clinice au evidențiat faptul că pentru pacienții care aveau un stil de viață sănătos, după un singur tratament de criolipoliză s-a produs o reducere cu aproximativ 30% a volumului zonei tratate și o reducere a circumferinței taliei de 5 cm. Întrucât se pot face trei ședințe per zonă tratată pe an, rezultatele sunt cumulative și pot depăși în unele cazuri cele mai optimiste așteptări.

 

“Sfatul nostru pentru oricine se chinuiește cu grăsimea încăpățânată este să caute o clinică de remodelare corporală care îndeplinește următoarele criterii: nu folosește dispozitive ieftine de tip replică sau aparatură veche, care are personal instruit, ce poate răspunde la cât mai multe întrebări despre procedură și care le poate garanta clienților siguranță și confort în timpul și după efectuarea oricărui tratament de remodelare corporală“, a completat Alice.

 

La SKiN MedSpa, pacienții pot beneficia de rezultatele uimitoare ale criolipolizei CoolTech® la prețuri competitive. De asemenea, toți pacienții care aleg criolipoliza primesc după fiecare sesiune 1 ședință gratuită de presoterapie (drenaj limfatic) pentru a impulsiona organismul să elimine mai ușor grăsimea. 

 

În clinica SKiN MedSpa, fiecare pacient nou are o evaluare corporală gratuită cu unul dintre specialiștii clinicii, care va dezvolta împreună cu pacientul un plan de tratament personalizat, în acord cu nevoile și dorințele acestuia.

Despre SKIN MEDSPA

SKiN MedSpa este primul medical Spa din Drumul Taberei, care aduce cele mai noi tehnologii și dispozitive medicale pentru frumusețe și sănătate.

Misiunea SKiN MedSpa este de a-și ajuta pacienții să obțină rezultate remarcabile, pentru a se simți nu doar la nivel fizic, ci și emoțional. Cu o echipă dedicată, în clinică sunt folosite produse și tratamente nedureroase pentru a atinge rezultate remarcabile, personalizate în funcție de pielea și nevoile fiecărui pacient în parte.

Toate echipamentele folosite la SKiN MedSpa sunt certificate FDA, au studii medicale desfășurate pe parcursul a mai multor ani de zile, care garantează siguranța utilizării lor, cu rezultate dovedite clinic.

SKiN MedSPA
Centrul comercial Auchan Drumul Taberei, Etaj 1,
București, România
0729 740 704
Program: Luni - Duminică: 08:00 - 21:00