SKIN a devenit importator A-DATA

BUCURESTI - 4 decembrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

SKIN, importator al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei precum AG Neovo, Altec Lansing, ATI, Casio, GeCube, GEIL, Iriver, Leadtek, Lexar, MSI, Tagan, a devenit importator A-DATA pentru Romania.

A-DATA este cel mai nou nume care alege SKIN pentru a-si comercializa produsele pe piata din Romania, adaugandu-se astfel unei liste deja bogate de branduri importante. Desi este o companie relativ tanara, A-DATA s-a dezvoltat rapid, devenind unul dintre cei mai apreciati producatori de memorii DRAM si flash.

SKIN va importa o gama larga de memorii A-DATA de la DDR si DDR2, pana la stick-uri USB si carduri de memorie de toate tipurile. Principalele atuuri ale memoriilor A-DATA sunt viteza si fiabilitatea. Memoriile DDR si DDR2 produse de A-DATA ofera utilizatorului sporul de viteza necesar indiferent ca este vorba de jocuri de ultima generatie sau aplicatii de prelucrare grafica. Rezultatul fiabilitatii memoriilor este garantia pe viata pe care A-DATA o ofera pentru acestea.

Totodata, A-DATA este unul dintre cei mai importanti producatori de memorii externe. Gama de memorii produse de A-DATA si importate pentru Romania de SKIN include dar nu se rezuma la stick-uri USB, carduri Compact Flash, Secure Digital, MiniSD si MMC. In cazul memoriilor externe A-DATA, fiabilitatea se concretizeaza in garantia pe viata, suportul ECC (corectie automata a erorilor) si cele minim 10.000 de cicluri de utilizare specificate de producator. Vitezele cardurilor de memorie A-DATA pot ajunge la 30MB/s la citire si 22,5MB/s pentru scriere. Conceptul Plug&Play capata sens universal in cazul memoriilor externe A-DATA intrucat acestea pot fi foloiste fara driveri suplimentari atat pe sistemele Windows, cat si pe Lixux sau Mac OS. O caracteristica aparte memoriilor externe A-DATA o constituie nivelul ridicat de protectie a datelor. Astfel, stick-urile USB permit restrictionarea accesului la informatiile de pe partitia principala prin parola sau amprenta digitala.

Despre Skin Media

SKIN este o companie de distributie pe piata IT si furnizor important al unora dintre cele mai mari hipermarket-uri si electroshop-uri din Romania precum Cora, Altex sau Domo. La nivelul anului 2005 SKIN a inregistrat o cifra de afaceri de peste 12 milioane de dolari, avand un numar de peste 1500 de clienti in toata tara. Prezent pe piata din anul 2000, SKIN este importator unic al brandurilor AG Neovo, Altec Lansing, GeCube, Geil, iRiver, Leadtek, Lexar, Tagan. Leadtek este la ora actuala cel mai important producator de tunere TV din lume iar Altec Lansing este lider de piata la nivel mondial pe segmentul sistemelor audio avand o traditie de peste 65 de ani in domeniu.
Skin Media SRL | Puskin Aleksandr 18 | Telefon: 021.316.82.00 | contact@skin.ro | www.skin.ro
contact@skin.ro