Cursuri inedite pentru copii curiosi!

BUCURESTI - 26 septembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

SmartKidsLand pastreaza traditia cu care i-a obisnuit deja pe parinti si copii, respectiv aceea de a oferi altfel de cursuri pentru copii, cursuri care sa le lase imaginatia sa zboare catre culmi nebanuite poate pana acum, sa le stimuleze creativitatea si sa le hraneasca apoi curiozitatea!

Cursuri inedite pentru copii curiosi!
 Daca vrei sa construiesti o corabie, nu le cere oamenilor sa adune lemne si nu le da sarcini, ci mai degraba invata-i sa tanjeasca dupa imensitatea marii! 

Antoine de Saint Exupery

Atat cele 2 cursuri care se lanseaza in aceasta toamna, Micii Sanitari si Academia de Excelenta, cat si celelalte, sunt calauzite de deviza “Joaca, imaginatie, dezvoltare, armonie!”. Toate cursurile SmartKidsLand sunt concepute astfel incat sa se evidentieze prin elemente creative, prin modalitati noi de abordare a subiectelor si activitati care sa sporeasca entuziasmul copiilor. La acestea, se adauga o locatie care ofera oportunitatea de a lucra cu grupe mici de copii – pentru a se implica intr-o masura cat mai mare in activitati.

Prima serie de copii curiosi, cu varsta intre 6 si 8 ani, este asteptata la SmartKidsLand, incepand de vineri – 30 septembrie 2011, timp de 8 sedinte, pentru a participa la Micii Sanitari!

Despre SmartKidsLand

SmartKidsLand ofera cursuri pentru copii, unele dintre ele fiind unice pe piata din Romania, cursuri ale caror elemente definitorii sunt: joaca, imaginatia, dezvoltarea si armonia. Sunt create cu atentie la detalii, grija fata de toate aspectele personalitatii, cu pasiune si mult suflet!