La SmartKidsLand apar noutati si Mos Craciun vine cu oferte speciale!

BUCURESTI - 12 decembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

SmartKidsLand aduce noutati pentru copii, amenajand o noua sala de curs. In acelasi timp, Mos Craciun aduce daruri pentru copiii participanti la cursuri. Aceste daruri sunt insotite de gandurile bune si urarile adresate copiilor si parintilor de catre echipa SmartKidsLand!

La SmartKidsLand apar noutati si Mos Craciun vine cu oferte speciale!

In concordanta cu acele elemente calauzitoare - Joaca, Imaginatie, Dezvoltare, Armonie, prezente in cursurile special create pentru copii, si cu dorinta de a le oferi acestora un mediu care sa-i stimuleze sa invete si sa se dezvolte, SmartKidsLand a amenajat pentru ei o noua sala de curs, dotata cu birouri individuale, videoproiector si flipchart.

In plus, Mos Craciun, aduce cadouri pentru copii:

- organizarea Atelierelor de Sarbatori, in care copiii pregatesc felicitari pentru cei dragi si realizeaza decoratiuni pentru bradul de Craciun

- o oferta speciala: reducere de 15% pentru noile serii de cursuri care vor incepe in ianuarie 2012

De Sarbatori, SmartKidsLand transmite un gand bun tuturor copiilor si parintilor: Sa aiba un An Nou in care sa se joace mai mult, sa fie mai creativi, sa viseze si sa-si vada visele implinite! Sa se bucure de clipele petrecute in familie, in seninatate si armonie!

Despre SmartKidsLand

SmartKidsLand ofera cursuri pentru copii, unele dintre ele fiind unice pe piata din Romania, cursuri ale caror elemente definitorii sunt: joaca, imaginatia, dezvoltarea si armonia. Sunt create cu atentie la detalii, grija fata de toate aspectele personalitatii, cu pasiune si mult suflet!