„Nu cred ca exista vreun copil care sa vina la acest atelier si sa spuna ca nu-i place!”

BUCURESTI - 21 martie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Aceasta este reactia unui copil de 9 ani care a participat la Atelierele de Sarbatori si care a ales apoi sa participe si la cursurile SmartKidsLand.

„Nu cred ca exista vreun copil care sa vina la acest atelier si sa spuna ca nu-i place!”
 Un singur eveniment poate sa trezeasca in noi o persoana total necunoascuta. A trai inseamna sa te nasti incet.  

Antoine de Saint-Exupery

Daca aceasta reactie nu te-a convins pe deplin sa alegi atelierele organizate de noi, iata 5 intrebari pe care ti le poti pune atunci cand alegi un atelier pentru copilul tau si cate un raspuns pentru fiecare:

- Cum se desfasoara aceste ateliere?  Copiii vor avea la indemana cateva modele orientative si materiale variate

- Pe ce se pune accent? Imaginatia, creativitatea, voia buna si atmosfera calda sunt elementele centrale ale acestor ateliere

- Care este rezultatul concret? Copiii vor avea la finalul fiecarui atelier daruri pentru persoanele dragi sau isi vor crea propriile decoratiuni sau jucarii

- Dincolo de acest rezultat concret, mai este si altceva? Da, este ceva important, ceva de suflet, ceva nou: copiii isi pot descoperi talente sau pasiuni nebanuite, isi dezvolta imaginatia si creativitatea si pot simti bucuria de a realiza singuri cadouri pentru cei dragi; parintii pot afla modalitati inedite de a-si petrece timpul liber impreuna cu copiii si, bineinteles, copii si parinti, impreuna, puteti simti atmosfera de la SmartKidsLand, pentru a veni in continuare si la celelalte ateliere sau pentru a alege cursul dorit

- Se pot implica si parintii? Da, parintii pot fi alaturi de copii, mai ales in cazul celor mici, pentru a-i ajuta si a se bucura impreuna!

Atelierele de Paste, precum cele ce vor urma in lunile urmatoare ii asteapta pe copii! Detalii privind desfasurarea acestora si participarea vei gasi pe pagina noastra de Noutati - http://www.smartkidsland.com/noutati.html .

Despre SmartKidsLand

SmartKidsLand ofera cursuri pentru copii, unele dintre ele fiind unice pe piata din Romania, cursuri ale caror elemente definitorii sunt: joaca, imaginatia, dezvoltarea si armonia. Sunt create cu atentie la detalii, grija fata de toate aspectele personalitatii, cu pasiune si mult suflet!