Vino azi sa-ti iei Martisorul Special! Indiciu: nu este ceea ce crezi!

BUCURESTI - 27 februarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Sanatate, Social

Odata cu venirea primaverii, SmartKidsLand iti ofera cate un Martisor special pentru fiecare membru al familiei tale. Cu mic, cu mare, intreaga familie se va bucura de un dar de suflet!

Vino azi sa-ti iei Martisorul Special! Indiciu: nu este ceea ce crezi!
 Nu cred ca exista vreun copil care sa vina la acest atelier si sa spuna ca nu-i place! 

Radu, 9 ani

Ce poate fi acest Martisor special, pe care il poti lua incepand de azi si pana pe 5 martie 2012? Iata, pe scurt, cateva din definitiile pe care ti le oferim:

- reuniuni de mamici si tatici in jurul unei cesti de ceai, cafea si ciocolata calda

- participarea gratuita la ateliere de creatie, ateliere speciale pentru mamici si ateliere speciale pentru tatici, unde avand la indemana materiale variate si inedite si cateva modele (pur orientative, pentru ca in rest e liber la imaginatie), pot lasa in urma grijle si preocuparile de peste zi, se pot relaxa si crea lucruri minunate!

- o bucurie in plus pentru copilul tau: va fi partas la joaca, imaginatie, dezvoltare, armonie si va avea si o surpriza in plus

Te asteptam  sa vezi Martisorul pe care ti-l oferim cu drag, pentru fiecare membru al familiei tale! Si iti dorim sa ai o primavara insorita, cu multe bucurii!

Despre SmartKidsLand

SmartKidsLand ofera cursuri pentru copii, unele dintre ele fiind unice pe piata din Romania, cursuri ale caror elemente definitorii sunt: joaca, imaginatia, dezvoltarea si armonia. Sunt create cu atentie la detalii, grija fata de toate aspectele personalitatii, cu pasiune si mult suflet!