Asesoft Distribution participa pentru a treia oara consecutiv la CERF

BUCURESTI - 8 mai 2007

Comunicat tip General in IT&C

Asesoft Distribution, companie care activează pe piaţa locală de distribuţie IT, participă, pentru a treia oară consecutiv, la expoziţia locală de tehnologie a informaţiei şi comunicaţiilor - CERF, desfăşurată în acest an în perioada 9-13 mai, în cadrul Romexpo.

Compania va expune, cu acest prilej, o gamă de produse de la partenerii consacraţi, dar şi o serie de produse în premieră, oferite pieţei locale în urma contractelor de distribuţie realizate de companie în ultima perioadă, cum sunt cele cu Gigabyte, LG, Kingston, Kingmax sau Microsoft. Printre produsele pe care le va prezenta în cadrul târgului, se număra noutăţi ale ultimei perioade pe piaţa internaţională, produse ale companiilor de vârf din industrie şi soluţii personalizate pentru piaţa locală. Produsele în premieră pentru piaţa din România vor fi în acest an notebook-urile LG, cele mai recente modele de notebook ultraportabile Flybook, VM şi V5, unităţile optice Blu-ray LG, LCD-TV de la LG, hard discurile Western Digital din gama Enterprise sau externe cu soluţie de stocare de până la 1 Terrabyte şi produsele periferice Microsoft care înglobează tehnologie laser.

“Prin a treia participare la CERF, compania noastră doreşte să prezinte noutăţile din domeniu, dar şi să aprofundeze relaţia cu toţi cei care sunt interesaţi de produsele IT. Într-o piaţă extrem de dinamică, noutăţile tehnologice trebuie să ajungă cât mai repede la cei interesaţi. Asesoft Distribution îşi propune acest lucru, iar parteneriatele cu marii producători mondiali din industria de profil ne permit să ne respectăm angajamentele asumate faţă de clienţii noştri“, a declarat Iulian Stanciu, director general Asesoft Distribution.

“Semnarea unor contracte cu producători de top din industrie, cum sunt Gigabyte, LG, Kingston, Kingmax sau Microsoft, ne-a permis extinderea gamei de produse cu 40% faţă de anul trecut. Clientul final are acum acces facil la noile tehnologii prin intermediul partenerilor Asesoft Distribution”, a declarat Răzvan Ziemba, director executiv Asesoft Distribution.

Asesoft Distribution va prezenta publicului noua gamă de notebook-uri a producătorului coreean LG, cu design elegant, lansate în exclusivitate pentru piaţa locală prin intermediul Asesoft Distribution, precum şi noile calculatoare ultraportabile lansate de către Flybook. Modelul VM este o premieră în industria IT, fiind singurul portabil din lume al cărui ecran poate fi ridicat şi tras către utilizator. Pentru gameri, Asesoft Distribution va oferi, în cadrul CERF, cele mai recente apariţii din domeniul plăcilor video, care promit să le aducă utlilizatorilor experienţe noi, dar şi periferice Microsoft din acest segment. Noile produse lansate de Gigabyte se vor afla la îndemâna celor care vor vizita standul Asesoft Distribution de la CERF, pavilion 15 stand 5044.

LG, jucător major pe piaţa globală a electronicelor, produselor destinate pieţei IT şi a comunicaţiilor, va prezenta la standul Asesoft Distribution şi noile sale monitoare LCD şi LCD-TV care, pe lângă designul superb, înglobează tehnologii pentru a oferi performanţe remarcabile. Vedeta celor de la LG va fi cititorul de formate Blu-ray şi HD DVD, unitate optică a cărei premieră mondială a avut loc cu puţin timp în urmă.

Produsele periferice Microsoft, companie cu care Asesoft Distribution a început recent un parteneriat, vor fi prezente pentru prima oară în România într-o gamă completă, cuprinzând mauşi, tastaturi, kit-uri office sau gaming, camere web, căşti cu microfon sau echipamente pentru citirea amprentelor.

Western Digital, producător mondial de dispozitive de stocare a datelor, îşi va prezenta, prin intermediul Asesoft Distribution, gama extinsă de produse, de la hard discuri uzuale pentru utilizatori individuali în sisteme desktop sau notebook, până la gama enterprise sau hard discuri externe care oferă soluţii de stocare de până la 1 Terrabyte.

În scopul dezvoltării relaţiilor existente cu partenerii din canalul de distribuţie, Asesoft Distribution va lansa în cadrul CERF o serie de programe speciale prin care le oferă acestora un nivel superior de acces la resursele companiei, la informaţii şi strategii de dezvoltare a ofertei şi liniilor de produs. Alături de reprezentanţii companiei, la eveniment vor participa parteneri externi, pentru a completa seria de informaţii oferite publicului şi companiilor din ţară.

Despre SMARTPOINT CONSULTING SRL

Despre Asesoft Distribution
Asesoft Distribution a încheiat anul 2006 cu o cifră de 72,2 milioane USD, în creştere cu 51% faţă de anul anterior şi îşi propune realizarea unei cifre de 95 milioane USD în 2007. Compania de distribuţie IT are o bază de peste 1000 companii active şi este furnizor important al reţelelor de retail locale. Asesoft Distribution este certificată ISO 9001 şi activează prin reţeaua de parteneri în ţară şi în Serbia.

Asesoft Distribution distribuie o gamă de produse completă, reprezentând furnizori de top ai industriei IT: AMD, Asrock, Delux, Flybook, Galaxy,Gigabyte, HIS, Horizon, Intel, Kingston, Kingmax, LG, Maxtor, Microsoft, Miyako, Nanya, Princeton, Samsung, Sony. Asesoft Distribution este Western Digital Gold Partner şi Microsoft Certified Partner.

www.asesoftdistribution.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smartpoint/asesoft-distribution-participa-pentru-a-treia-oara-consecutiv-la-cerf