Calitate Full HD pentru acasa si pentru la birou

BUCURESTI - 11 decembrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Noile monitoare LCD din Seria M oferă experienţa supremă de divertisment digital pentru acasă

Popularitatea şi disponibilitatea tot mai largă a tehnologiei Full HD au condus la adoptarea formatului 16:9 al ecranului şi a rezoluţiei 1080p ca standarde importante ale industriei monitoarelor LCD. Pentru a răspunde cererii sporite de astfel de produse, BenQ îşi lărgeşte portofoliul Full HD prin adăugarea seriei M de monitoare LCD - M2200HD şi M2400HD – proiectată pentru a oferi experienţa supremă de divertisment digital pentru acasă. Ambele modele beneficiază de un design alb strălucitor, cu diagonală de 21,5 inci (55 de cm) pentru modelul M2200HD şi de 24 de inci (61 de cm) pentru modelul M2400HD.

Conversaţiile pe Internet nu au fost niciodată mai spontane decât acum, când ambele modele oferă o cameră integrată de 2 megapixeli, un microfon şi boxe încorporate. Tehnologiile de conectare de generaţie următoare HDMI 1.3 şi DVI-D (cu HDCP) oferă posibilitatea uşoară de interconectare cu console de jocuri HD, playere Blu-ray şi set-top boxes. Pasionaţii de jocuri şi de filme beneficiază de posibilitatea conectării de căşti, de mufă D-Sub şi de o calitatea excelentă a imaginii graţie timpului de răspuns de 2ms şi tehnologiei AMA. În plus, tehnologia Senseye+photo Human Vision – un sistem unic BenQ de procesare a imaginii – ajută la reglarea în detaliu a adâncimii şi clarităţii imaginii pentru fiecare dintre cele cinci moduri presetate de funcţionare: Standard, Dinamic, Foto, Film şi sRGB. Rata dinamică de contrast de 10,000:1 asigură o claritate excepţională a detaliilor chiar şi pentru imaginile foarte întunecate ajustând iluminarea ecranului pentru fiecare scenă în parte.

Fiind capabile să redea pixel cu pixel cele 1,080 de linii standard ale rezoluţiei Full HD, noile monitoare BenQ cu format 16:9 rulează perfect conţinut HD de pe o multitudine de surse precum disc-urile Blu-ray, jocurile HD pe platformă PC sau consolele de jocuri, fără a nici un fel de distorsiuni sau fără a fi nevoie de redimensionarea imaginii. Suprafaţa de vizualizare este de asemenea optimizată pentru rularea de conţinut HD prin eliminarea barelor negre ce constituie unul din defectele monitoarelor cu ecran in format 16:10.

Pe măsură ce tehnologia Full HD este din ce în ce mai larg acceptată, consumatorii aşteaptă de la BenQ să ofere pe piaţă ecrane Full HD proiectate pentru a oferi o experienţă de utilizare completă, adaptată spaţiilor de lucru şi de locuit moderne.

Modelele vor fi disponibile în România în reţeaua partenerilor BenQ începând cu luna ianuarie 2009.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm vizitaţi www.benQ.ro.

Despre SMARTPOINT CONSULTING SRL

Despre BenQ Corporation:

Corporaţia BenQ, unul dintre principalii furnizorii de produse digitale, este o companie cu multiple dezvoltări în comunicaţiile mobile, tehnologia de afişare a imaginii şi tehnologiile de convergenţă digitală şi de reţea. BenQ oferă produse ce beneficiază de design inovator, uşurinţă în utilizare şi tehnologii integrate în platforme care promit să împlinească motto-ul BenQ de “Bringing Enjoyment and Quality to Life,” incluzând proiectoare digitale, monitoare şi televizoare LCD, camere digitale, telefoane mobile, notebook-uri, dispozitive de stocare, media şi periferice (mausuri şi tastaturi). Veniturile din 2007 ale corporaţiei BenQ au depăşit 1.83 miliarde USD (venituri consolidate ale diviziilor de producţie şi de business pentru produsele marcă proprie).

Despre BenQ Group:

Grupul BenQ este format în prezent din 12 companii care operează independent folosind resurse comune şi împărtăşesc aceleaşi sinergii de extindere. Grupul BenQ include: BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (nr.3 la nivel mondial în producţia de paneluri TFT-LCD de format mare), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, Daxon Technology Inc., Daxin Materials Corp., BenQ Guru Software Co., BenQ Hospital, Darwin Precisions Ltd, Raydium Semiconductor Corporation, Cando Corporation şi Wellypower Co., Ltd. Veniturile din 2007 ale grupului BenQ au depăşit 26 miliarde USD.

www.benQ.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smartpoint/calitate-full-hd-pentru-acasa-si-pentru-la-birou