NVIDIA LE OFERA UTILIZATORILOR APPLE MAC PRO UN NOU STANDARD IN EXPERIENTA VIZUALA

Santa Mare - 17 aprilie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Kit-ul de upgrade GeForce 8800 GT este disponibil acum utilizatorilor Apple Mac Pro

Corporaţia NVIDIA (Nasdaq: NVDA) anunţă astăzi disponibilitatea kit-ului de upgrade câştigător de premii, NVIDIA GeForce 8800 GT, pentru sistemele Mac Pro, la preţul estimativ de vânzare de 279USD. Unitatea de procesare grafică GeForce 8800 GT le permite utilizatorilor Mac Pro de primă generaţie să-şi optimizeze Mac-ul cu aceeaşi soluţie puternică, ce este disponibilă deja în Mac Pro-urile aparţinând generaţiei a doua, pentru a garanta procesare grafică performantă în cele mai pretenţioase aplicaţii consumer şi profesionale.

“Calculatorul este axat pe vizual mai mult ca niciodată, iar utilizatorii de Mac în principal, îşi doresc o performanţă vizuală de neegalat,” a declarat Ujesh Desai, manager al diviziei de unităţi de procesare grafică NVIDIA. “Integrând o unitate de procesare grafică GeForce 8800 GT în sistemele de ultimă generaţie Mac Pro, acestea vor oferi o creştere semnificativă a puterii de procesare grafică, indiferent de tipul aplicaţiei vizuale grafice.”

Unitatea de procesare grafică premiată GeForce 8800 GT de la NVIDIA prezintă 112 procesoare foarte performante şi suportă două ecrane cu diagonala de maxim 30 inci (72 cm) Apple Cinema HD. Compatibilă cu orice Mac Pro bazat pe componentele de la Intel, GeForce 8800 GT include tehnologia de procesare video de la NVIDIA ce uşurează decodarea H.264 înlesnind o redare a conţinutului video HD fără distorsiuni.

Despre SMARTPOINT CONSULTING SRL

Despre NVIDIA
NVIDIA (Nasdaq: NVDA) este liderul mondial în tehnologia de procesare vizuală şi compania care a inventat unitatea de procesare grafică (GPU), un procesor foarte performant care generează o grafică uimitoare pentru staţiile de lucru, computerele personale, consolele de jocuri şi dispozitivele mobile. NVIDIA deserveşte atât industria de divertisment şi segmentul utilizatorilor individuali prin produsele sale GeForce®, cât şi segmentul profesional, de design şi vizualizare prin produsele sale Quadro™ şi domeniul foarte performant de procesare cu ajutorul produselor sale Tesla™. NVIDIA are sediul în Santa Clara, California şi are birouri în Asia, Europa şi America. Pentru mai multe informaţii, www.nvidia.com.

Anumite declaraţii din acest comunicat de presă care include, dar nu se limitează la caracteristici, beneficii, performanţă, capabilităţi, disponibilitate şi preţ ale unităţilor de procesare grafică GeForce 8800 GT, sistemele Mac Pro din prima generaţie şi cerinţele procesării aplicaţiilor vizuale sunt declaraţii care sunt supuse riscurilor şi nesiguranţei care ar putea face ca rezultatele să fie material diferite de aşteptări. Asemenea riscuri şi elemente nesigure includ, dar nu se limitează la pierderea performanţei produselor noastre atunci când acestea sunt integrate în sisteme, încrederea noastră în terţa parte pentru a ne produce, asambla şi testa produsele, dezvoltarea unor unităţi de procesare grafică şi a unor chipset-uri mai performante, impactul dezvoltării tehnologice şi a competiţiei, defecte de software şi de producţie, schimbări neaşteptate în standardele din industrie şi interfeţe, precum şi alte riscuri detaliate din când în când în rapoartele din dosarele NVIDIA legate de Comisia de Valori Mobiliare care includ Formularul 10-K pentru perioada fiscală care a luat sfârşit la 27 ianuarie 2008. Copii după aceste rapoarte se găsesc pe site-ul nostru şi pot fi accesate gratuit. Aceste declaraţii vorbesc numai la data prezentului document. NVIDIA nu îşi asumă nicio obligaţie în a le actualiza, în eventualitatea unor evenimente sau circumstanţe ulterioare.

www.nvidia.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smartpoint/nvidia-le-ofera-utilizatorilor-apple-mac-pro-un-nou-standard-in-experienta-vizuala