PCfun.ro aduce al doilea val al reducerilor de preţ pentru televizoare LCD în magazinele online

BUCURESTI - 13 martie 2007

Comunicat tip General in IT&C

*Televizoarele LCD cu ecran mare, la aproape jumătate de preţ faţă de anul trecut*

* PCfun.ro încurajează pasul către conţinut şi televiziune HD*

PCfun.ro, magazin online în domeniul produselor IT, electronicelor şi telefoanelor GSM, anunţă astăzi lansarea ofertelor din valul al doilea al reducerilor de preţ la televizoarele LCD pentru clienţii online din România. După începutul de an şi alinierea regimului taxelor vamale, PCfun.ro şi Samsung aduc o serie importantă de reduceri de preţ în beneficiul utilizatorilor şi al celor care se pregătesc să facă pasul către conţinutul şi televiziunea high-definition (HD).

„La început de an, PCfun.ro a fost primul magazin de produse electronice şi IT, online sau off-line, care a anunţat preţuri noi pentru televizoarele LCD. Lansăm acum al doilea val de scăderi de preţ, cuprins intre 7 si 22%, ceea ce duce la preţuri la aproape jumătate faţă de finele anului trecut pentru unele dintre produse”, a declarat Traian Cristea, director general PCfun.ro.

„Am fost încurajaţi în propagarea şi chiar accentuarea preţurilor noi la produse, datorită efectului foarte bun al ofertei lansate de PCfun.ro la începutul anului, când în primele 10 zile am avut cereri de 4 ori mai mari decât în toată luna decembrie a anului trecut”, a declarat Magda Stoica, director de vânzări PCfun.ro.

PCfun.ro oferă în gama curentă de produse electronice mărci de top la nivel internaţional în domeniul monitoarelor si televizoarelor LCD. Oferta începutului de an este constituită din modelele Samsung LE26R32B cu diagonala de 66cm, Samsung LE32S71 cu diagonala de 81cm şi Samsung LE40R71B cu diagonala de 102cm. Toate produsele au preţuri mai mici cu până la 22% în raport cu acelea din luna ianuarie.

Televizoarele LCD au o creştere rapidă în ţările europene şi se aşteaptă ca în următorii ani acestea să constituie opţiunea majorităţii utilizatorilor casnici.

Magazinul online PCfun.ro este lansat sub sloganul “Easy shopping” şi aduce cea mai completă gamă de servicii online existente în acest moment pe piaţa din România. Cu peste 2000 de produse IT şi electronice, site-ul îşi propune ca în scurt timp să devină opţiunea numărul 1 a vizitatorilor şi cumpărătorilor online din România.

Easy shopping – 2 000 de produse într-o ofertă de servicii unică
PCfun.ro este în acest moment cel mai avansat loc de shopping online din punct de vedere al serviciilor. Acestea includ pentru cele peste 2 000 de produse IT şi electronice din oferta actuală:

Maximum 24 de ore – livrare gratuită în orice loc din ţară în maximum 24 de ore
Livrare direcţionată – livrare la locul şi ora stabilită de cumpărător
Modalităţi de plată variate - card, ordin de plata, ramburs, numerar
Service on-site – ridicarea produselor cu posibile defecte în 24 de ore de la sediul clientului, fără taxe de transport cu oferirea unei soluţii de back-up pentru perioada reparaţiei
Money back – returnarea integrală a valorii produsului în cazul în care acesta nu se ridică la nivelul aşteptărilor
Upgrade on site – livrarea de produse superioare la adresa clientului cu preluarea produsului înlocuit şi deducerea sumei agreate, fără taxe de transport
Informaţii şi imagini – detalii extinse legate de caracteristicile şi imaginile produselor de pe site pentru a le putea alege având suficiente informaţii despre ele şi despre performanţele lor

Despre SMARTPOINT CONSULTING SRL

Despre PCfun.ro

PCfun.ro este un magazin online pentru produse IT, electronice şi de comunicaţii operat de FiT Distribution, lansat în 2005.

PCfun.ro acoperă în prezent produse din domeniul tehnologiei informaţiei şi electronice, având parteneri cu tradiţie în aceste industrii. Produsele comercializate în mod curent sunt de la cele comune la cele foarte specializate, de menţionat fiind următoarele branduri: Acer, Asrock, Asus,
A-Data, Biostar, Canon, Compro, Dell, Fujitsu-Siemens, HP, Lenovo, Mediatech, Microsoft, Nec, Olympus, Sapphire, Samsung, Sony, Toshiba, Panasonic, JVC, LG, NOKIA, Sony Ericsson.

FiT Distribution este o companie înfiinţată în 2002, ce activează în piaţa de distribuţie din România, atingând în 2005 o cifră de afaceri de 7 milioane USD.

www.PCfun.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smartpoint/pcfun-ro-aduce-al-doilea-val-al-reducerilor-de-pret-pentru-televizoare-lcd-in-magazinele-online