Technology adaugă două noi produse familiei dispozitivelor mobile

BUCURESTI - 23 septembrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Multi-Kit-ul de 8GB şi setul format din cardul microSDHC de 4GB plus cititorul USB facilitează stocarea versatilă şi transferul rapid ale unor capacităţi mari de date

Bucureşti -- 23 septembrie 2008 -- Kingston Technology Company, Inc., lider mondial independent în producţia de module de memorie, anunţă astăzi lansarea Multi-Kit-ului de 8GB şi a cardului microSDHC de 4GB cu cititor de carduri USB. Cele două produse facilitează transferul de date între telefoanele mobile şi dispozitivele mobile sau fixe diverse, oferind un spaţiu suplimentar de stocare pentru fotografii, muzică, videoclipuri, filme sau alte fişiere.

“Multi-Kit-ul de 8GB este o soluţie all-in-one extraordinară care include un card de mare capacitate microSDHC cu adaptoare şi un cititor carduri pe interfaţă USB,” a declarat Wendy Lecot, Flash Business Manager, Kingston®. “Setul format din cardul microSDHC de 4GB şi cititorul de carduri USB facilitează tranferul de date între calculatorul personal şi telefonul mobil. Cititorul de carduri micro USB a primit un număr impresionant de răspunsuri pozitive din partea utilizatorilor, fiind accesoriul ideal pentru telefonul mobil, la care poate fi ataşat prin şnurul inclus”.

Multi-Kit-ul Kingston de 8GB include un card microSDHC de 8GB, un adaptor mini SD, un adaptor SD de dimensiuni obişnuite şi, nu în ultimul rând, un cititor de carduri pe interfaţă USB. Kit-ul versatil le permite utilizatorilor să stocheze cantităţi mari de date pe un singur card, în timp ce adaptoarele îi facilitează conexiunea rapidă cu dispozitive diverse.

Conceput pentru a face faţă formatelor tot mai diferite accesibile telefoanelor mobile, cardul microSDHC de 4GB reprezintă o modalitate accesibilă de stocare a unor cantităţi mari de date. Ambele carduri beneficiază de o garanţie pe viaţă. Cititorul de carduri USB beneficiază de o garanţie de doi ani.

Specificaţii şi opţiuni pentru microSDHC:
•Conformitate: cu specificaţiile SD Versiunea 2.00
•Versatilitate: Multi-Kit-ul de 8GB poate fi folosit ca o unitate USB sau un card SDHC de dimensiuni mari cu protecţie de scriere, precum şi ca un card miniSDHC pentru transferul de date (cu adaptori)
•Compatibilitate: cu dispozitivele de citire microSDHC, miniSDHC şi SDHC; nu este compatibil cu dispozitive/cititoare standard microSD/miniSD/SD.
•File Format: FAT 32
•Garanţie: garanţie pe viaţă pentru carduri; doi ani pentru cititoare
•Capacitate*: 4GB, 8GB
•Dimensiuni: 11mm x 15mm x 1mm
•Performanţe în Clasa de Transfer Rapid**: Clasa 4: 4MB/sec. rată minimă de transfer de date
•Temperatura de operare: -25°C - 85°C
•Temperatura de depozitare: -40°C - 85°C
•Masă: 2.7g

Specificaţii şi opţiuni pentru cititoare:
•Conformitate: cu USB 2.0
•Dimensiuni: 33 mm x 15 mm x 8 mm
•Viteza de transfer**: Până la 13MB/sec. pentru citire şi până la 3.5MB/sec pentru scriere
•Temperatura de operare: 0°C - 60° C
•Temperatura de depozitare: -40°C - 85°C
•Masă: 4.1g
•Cerinţe de sistem: sisteme cu port USB, Windows Vista (ReadyBoost nu este suportat), Windows 2000 (SP4), WinXP (SP1, SP2), Mac OS X (10.3.x sau mai recent)

Despre SMARTPOINT CONSULTING SRL

Despre Kingston Technology:
Kingston Technology Company, Inc. este cel mai mare producător independent de memorii. Kingston proiectează, produce şi distribuie module de memorii pentru desktop-uri, laptop-uri, servere, imprimante, memorii flash pentru PDA-uri, telefoane mobile, camere foto digitale, playere MP3. Prin reţeaua globală de subsidiare şi filiale, Kingston deţine fabrici de producţie în California, Malaysia, Taiwan, China şi reprezentanţe de vânzări în Statele Unite, Europa, Rusia, Turcia, Ucraina, Australia, Noua Zeelandă, India, Taiwan, China şi America Latină.

Pentru mai multe informaţii legate de Kingston sau produsele sale, vă rugăm să vizitaţi www.kingston.com/europe.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smartpoint/technology-adauga-doua-noi-produse-familiei-dispozitivelor-mobile