Curs fundamente in managementul proiectelor / CAPM Exam Prep Course

BUCURESTI - 14 mai 2013

Comunicat tip General in Cursuri

TSP(smartprojects.ro) iti ofera ultima sansa de a obtine certificarea CAPM pe baza PMBOK 4!

TSP(smartprojects.ro)

Programul de training "Fundamente in Managementul Proiectelor / CAPM Exam Prep", este perfect pentru tine, daca:

1.Esti la inceput de cariera, iar profesia de manager de proiect te atrage

2.Doresti sa te reorientezi si sa abordezi o noua profesie, iar managementul proiectelor ti-a captat atentia

3.Ai fost parte din echipe de proiect ca expert, dar nu ai inteles exact ce rol a avut managerul de proiect, sau ce presupune exact acest rol

4.Daca te simti pregatit(a) sa faci un pas inainte in profesie si iti doresti o certificare internationala care sa ateste asta

Te regasesti in vreuna din cele 4 categorii? Atunci training-ul "Fundamente in Managementul Proiectelor / CAPM Exam Prep" este ceea ce ai nevoie!Structura cursului urmareste asimilarea unor cunostinte cheie, fundamentale de managementul proiectelor. Aditional, contribuie decisiv la pregatirea pentru sustinerea examenului pentru certificarea CAPM.Metodologia proprietara TSP, pe care sta la baza cursului,  urmareste principiul livrarii disciplinate in proiecte (Disciplined Project Delivery).

Aceasta contine 3 directii principale, pe care orice project manager trebuie sa puna accent astfel incat sa livreze cu succes:

A.Analizele de fezabilitate ale proiectelor (sau business case-urile)

B.Setul de abilitati si competente sociale si personale pe care managerul de proiect trebuie sa le aiba pentru a asigura succesul proiectelor sale (setul de soft skills la fel de critice ca si cunostintele tehnice de managementul proiectelor, in ecuatia succesului proiectelor)

C.Abordarea integral procesuala asupra managementului proiectelor

Sesiunea programata pentru intervalul 31 mai - 2 iunie este ultima care se va mai desfasura pe baza PMBOK 4, astfe incat daca doresti sa obtii certificarea CAPM inainte de 1 iulie 2013, aceasta este ultima ta sansa.Te asteptam cu drag!

www.smartprojects.ro

Despre Smartprojects

TSP(smartprojects.ro) este o companie de training si consultanta, specializata in managementul proiectelor si proceselor. Serviciile noastre sunt personalizate conform necesitatilor fiecarui client în parte, cu solutii pentru fiecare, in aceasta perioada dificila din punct de vedere economic.

Succesul si personalitatea noastra se bazeaza pe cateva ingrediente-cheie care ne ajuta sa excelam.
Noi, TSP, suntem: de incredere, inovativi, dedicati, flexibili, inspirationali, perfectionisti.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smartprojects/curs-fundamente-in-managementul-proiectelor-capm-exam-prep-course2