Oaza de aer curat, racoare si liniste aproape de tine: SNAGOV Tur va asteapta la o plimbare cu vaporasul pe Lacul Snagov, cu stop la Manastirea Snagov

Snagov - 12 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Turism

Duminica, 15 iulie la ora 11:30 va asteptam la Debarcaderul Central din Snagov Sat pentru a va imbarca pe vaporasul “Vlad Tepes” si a pleca intr-o plimbare de o ora si jumatate prin Aria Naturala Protejata Lacul Snagov, cu oprire pe insula care adaposteste Manastirea Snagov .

Oaza de aer curat, racoare si liniste aproape de tine: SNAGOV Tur va asteapta la o plimbare cu vaporasul pe Lacul Snagov, cu stop la Manastirea Snagov

De ce la Snagov…

- E soare, frumos si o plimbare pe lacul Snagov iti poate aduce o ora de relaxare , racoare si aer curat – care sa-ti reincarce bateriile pentru inca o saptamana la birou sau sa te pregateasca de vacanta;

- Vei avea ocazia sa descoperi foarte aproape de tine o oaza de natura : in traseul sau, vaporasul strabate Aria Naturala Protejata Lacul Snagov unde veti avea surpriza sa descoperiti nuferi, plauri, bancuri de pesti, pasari ascunse-n stufaris si-n padurea seculara de stejari din marginimea lacului. Traseul urmat este din punctul A (Debarcaderul Central din Snagov), pana in punctul B (Manastirea Snagov) cu intoarcere in punctul A;

- Veti putea vizita insula pe care se afla Manastirea Snagov – cunoscuta pentru arhitectura, istoria si povestile care se leaga de ea (printre care si aceea ca Vlad Tepes ar fi inmormantat aici), dar si pentru evenimentele mondene din ultimii ani.

- Vei putea sa asculti povestiri interesante (audio sau ghid local) selectate dupa preferinta grupului din peste 20 de variante posibile: natura, biodiversitate; istorie locala (peste 60 de personalitati); lucruri putin stiute despre Zona Snagov.

- Odata ajuns la Snagov te poti bucura si de alte activitati pentru toate gusturile: plimbari cu TITICarul; vizitarea unui set de 5 colectii muzeale la sediul Fundatiei Snagov, printre care si Colectia Vlad Tepes, cu numeroase premii internationale; inchirierea de biciclete si caiace; sau va putem indruma catre unul din complexele de agrement din zona, pentru a petrece cateva ore de relaxare la marginea lacului.

- Merita sa faci din fiecare sfarsit de saptamana o scurta vacanta, asa ca poti sa incepi prin o plimbare cu vaporasul pe lacul Snagov.

Doar duminica, 15 iulie, ora 11:30 beneficiati de oferta speciala de pret pentru circuitul cu vaporasul: 35 lei/persoana, iar cea de-a doua persoana plateste doar jumatate (17 lei).

*Copiii de pana la 5 ani au gratuitate (in conditiile in care nu ocupa un loc). Copiii cu varste pana la 12 ani beneficiaza de reducere de 50%.

Important! Va rugam contactati Snagov Tur pentru REZERVARE la tel: 0720.762.468 sau transmiteti solicitarea dvs. la turism@snagov.ro;

Vaporasul circula (in sezonul estival) in fiecare duminica - la orele 11:30, 13:00 si 16:30. Plecari de la Debarcaderul Central din Snagov Sat, cu stop la Manastirea Snagov.

Pentru alte ore si perioade numai la cerere cu rezervare in pealabil.

Capacitatea Vaporasului este de maxim 16 locuri;

Despre SNAGOV TUR SRL

www.snagov.ro