Pastravaria Albota – oferta de Pasti inedita intr-o locatie idilica

Sibiu - 3 februarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Live site

De cativa ani pachetele speciale de sarbatori ale Pastravariei Albota ies putin din tiparul obisnuit folosit de alte locatii si anume acele oferte gen: cazare, masa si ... "posibilitate de a .... ". Ofertele speciale ale acestui complex turistic asigura servicii mult mai diversificate si programe extrem de atractive. Si pentru acest an Pastravaria Albota a pregatit un program special avand ca tema – “reinvierea traditiilor sasesti de Pasti”

Pastravaria Albota - detaliu

Pastravaria Albota

oferta de Pasti  inedita intr-o locatie idilica

Dupa o scurta perioada de respiro, in care am avut timp sa ne refacem dupa sarbatorile de iarna, Pastravaria Albota a pregatit pentru Pasti un program inedit.

Situata intr-o locatie idilica, la poalele muntilor Fagaras, pe Valea Arpaselului, Pastravaria Albota este destinatia perfecta pentru familiile cu copii, dar nu numai.

De cativa ani pachetele speciale de sarbatori ale Pastravariei Albota ies putin din tiparul obisnuit folosit de alte locatii si anume acele oferte gen: cazare, masa si ... “posibilitate de a ....”. Ofertele speciale ale acestui complex turistic asigura servicii mult mai diversificate si programe extrem de atractive. Si pentru acest an Pastravaria Albota a pregatit un program special avand ca tema – “reinvierea traditiilor sasesti de Pasti”. Asta datorita faptului ca patronul este un sas originar din Medias dar si din cazua ca majoritatea traditiilor sasesti din Transilvania, unele vechi de peste 600-700 ani, au inceput sa dispara.

Din programul oferit pentru acest an de Pasti, nu lipsesc vizite si excursii la Biserica sasilor din carta, picnic cu program de agrement si foc de tabara la una din fermele noastre din zona, activitati speciale pentru copii astfel incat parintii sa beneficieze de putine ore de liniste, sluja de inviere la o biserica saseasca – slujba ce se va tine cu aceasta ocazie si in limba romana, pe langa cea germana, program de relaxare pentru doamne si domni, concursuri tematice pe familii – in care se doresc reinvierea anumitor traditii sasesti practicate de Pasti (“Eierlauf sau Kokesschiessen).

Bineinteles ca serviciile de masa si bautura sunt All Inclusive

Va recomandam sa cititi si analzitati aceasta oferta si veti intelege care este motivul pentru care multi clienti revin in fiecare an cu ocazia acestor sarbatori religioase... dar nu numai.

Pastravaria Albota se preteaza de asemenea pentru evenimente de firma, asigurand tot suportul firmlor interesate de organizarea unor sesiuni de teambuilding, training sau petrecere; avand 100 locuri de cazare, 4 sali de conferinta, dotate cu toata aparatura necesara, acces nelimitat la internet Wi-Fi.

Bineinteles ca pe langa munca, la Pastravaria Albota puteti sa va si distrati. Avem destul spatiu si dotari tehnice pentru petreceri, seri distractive, concurs de karaoke sau foc de tabara. Puteti alege si dintr-o varietate de activitati de agrement: pescuit, drumetii, ciclism, ATV, tir cu arcul, calarie, sauna, jacuzzi, s.a.

Pentru a vizualiza oferta completa cu tarifele si fotografii de anii trecuti, va rugam sa accesati urmatorul link: http://www.sobisturism.ro/oferta-paste-pastravaria-albota/

Despre SOBIS TURISM

Agentia Sobis Turism, face parte din grupul de firme Sobis impreuna cu Pastravaria Albota.
Este o agentie mica insa cu o vechime de peste 15 ani in Sibiu, acreditata IATA iar numarul de angajati este 6.
In ultimii 10 ani, activitatea principala a agentiei s-a axat in special pe segmentul business oferind servicii integrate de calatorie. Nu in ultimul rand, ne putem mandri cu o experienta bogata in organizarea de evenimente de firma (teambuilding, training, seminarii) in special cele din zona Sibiului sau din Sibiu. Experienta acumulata ne ofera posibilitatea de a gasi pentru clientii nostri cele mai bune optiuni/variante si implicit de a oferi cele mai avantajoase raporturi calitate/pret.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sobis-turism/pastravaria-albota-oferta-de-pasti-inedita-intr-o-locatie-idilica