Attitude: Seminarul De Varf Pentru Imbunatairea Carierei Si Vietii - Bucuresti, 7 Noiembrie 2009

BUCURESTI - 28 august 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Acest seminar marca Career Experts te va interesa daca oricare din afirmatiile de mai jos este valabila pentru tine:

•Simti ceva lipsa in cariera sau in viata ta, un gol pe care ai vrea sa-l umpli.
•Vrei sa ridici rezultatele si succesele tale la urmatorul nivel dar nu stii exact cum.
•Cauti niste idei puternice pentru dezvoltarea ta ca persoana si ca profesionist.
•Treci uneori prin perioade si stari neplacute pe care ai vrea sa le diminuezi.
•Simti ca uneori te sabotezi singur nefacand ce e nevoie pentru a obtine ce vrei.
•Crezi ca ai nevoie de mai multa incredere in tine sau de mai mult curaj.
•Incerci diverse metode si idei de dezvoltare personala dar nu pari sa progresezi.

Din anul 2004 (cand Career Experts a fost fondat), aproape de fiecare data cand lucram cu un client in programe de training si in career coaching, redescoperim cat de importante sunt atitudinile in cariera, in viata, si cat de multe imbunatatiri poate face fiecare persoana la nivelul acestora.

Atitudinile sunt modul tau de a te vedea pe tine, pe ceilalti, lumea din jur, evenimentele prin care treci, si modul tau de a reactiona emotional la ele. Cu atitudinile adecvate:

•Poti sa ai o viata cu numeroase bucurii si satisfactii;
•Poti sa ai rezultate excelente in ceea ce iti propui;
•Poti sa ai o perceptie si o realitate extraordinara de optiuni si de liberate.

Iata vestea proasta: pe masura ce interesul romanilor in dezvoltarea personala creste, piata este bombardata de idei, metode, carti si cursuri pentru transformarea atitudinilor care nu functioneaza. Multe din ele sunt prea simple, prea generale, prea superficiale, prea comerciale, prea bizare sau pur si simplu nedemonstrate (dincolo de cateva exemple anecdotice) si neancorate in lumea reala.

Realitatea este ca majoritatea oamenilor care investesc in dezvoltarea personala si in transformarea atitudinilor pur si simplu nu obtin rezultate. Documentarul de mai jos abordeaza intr-un mod ironic si sugestiv acest subiect.

Cand vine vorba de increderea noastra privind capacitatea oamenilor de a-si transforma atitudinile, a-si imbunatati carierele si vietile, noi suntem niste optimisti. Insa cand vine vorba de metodele pentru a face aceste lucruri, suntem niste sceptici. Motiv pentru care am petrecut cativa ani buni pentru a ajunge sa construim acest seminar.

In acest timp ne-am focalizat pe a identifica cele mai puternice idei pentru transformarea atitudinilor, a le testa in mod repetat si a intelege rezultatele, a cauta suport stiintific serios pentru ele si apoi a le integra intr-o metoda coerenta, eficienta si puternica de transformare personala.

La seminarul Attitude, vei invata:
•Ce sunt exact atitudinile si de ce sunt ele atat de importante;
•Care este realitatea dura privind transformarea atitudinilor, ce functioneaza si ce nu in acest proces;
•Esenta modului in care mintea noastra proceseaza realitatea, construieste interpretari si convingeri personale.
•Cele mai comune si periculoase convingeri irationale, care ne limiteaza de la a ne simti bine si a ne comporta cum ne este benefic.
•Cum sa devii mai constient de sine, sa descoperi convingerile tale limitative si transformarile atitudinale care te vor ajuta.
•Cum sa transformi tiparele tale de gandire si atitudinile tale intr-un mod real, sistematic care dureaza pe termen lung.
•Cum sa iti schimbi gradual comportamentul intr-un mod care determina si sustine schimbarea de atitudine pe care o vrei.
•Cum sa abordezi procesul de transformare personala astfel incat sa te tii de el si sa obtii rezultate vizibile.

Modul de lucru: 50% din timpul seminarului este alocat pentru prezentari si discutii ale conceptelor si tehnicilor cheie, iar 50% pentru activitati practice precum exercitii, jocuri de rol si studii de caz.

De-a lungul cursului, vom prezenta povesti reale de transformare, ale unor oameni ca tine, vom explica mecanismele psihologice din spatele proceselor de transformare atitudinala, vom oferi suport stiintific pentru ideile si tehnicile prezentate.

Daca vrei sa iti creezi o prima impresie despre modul nostru de a gandi si de a prezenta, urmareste acest extras video de la un seminar Career Experts:

Organizatori: acest seminar este organizat de Career Experts, primul centru privat de consiliere in cariera din Romania, in colaborare cu Social Arts, prima companie romaneasca dedicata exclusiv dezvoltarii abilitatilor sociale.

Data: 7 noiembrie 2009

Locul: Bucuresti, Centrul de Training CODECS (str. Agricultori nr. 37-39)

Program: 9:30 – 13:00; 14:30 – 18:00

Trainer: Eduard Ezeanu (www.eduardezeanu.ro), career coach pentru Career Experts

Pret: 170 RON pentru inscriere si plata pana la 3 octombrie 2009
230 RON pentru inscriere si plata pana la 31 octombrie 2009

Pretul include:
•Seminarul efectiv;
•Mapa de curs;
•Doua coffee-break-uri;
•Diploma de participare.

Pentru inscriere, te rugam sa ne trimiti un email la contact@careerexperts.ro sau sa ne suni la 0726 395 795, iar noi iti vom trimite in maxim 48 de ore detaliile de inscriere si realizare a platii.

Despre Social Arts

Career Experts este primul centru privat de consiliere in cariera din Romania, fondat in anul 2004. Serviciul nostru principal este cel de career coaching, caruia i se alatura training-uri, seminarii si prezentari pe teme de cariera.
Eduard Ezeanu
Career Coach
Career Experts
E: contact@careerexperts.ro