Concursul Național de Informatică Aplicată BitGeek

Locul desfasurarii: Cristal Club

Organizator: BitGeek

Concursul Național de Informatică Aplicată BitGeek

În perioada 14-19 aprilie 2011, va avea loc în localitatea Săcălaz (la 5 km de Timișoara), judeţul Timiș, Concursul Naţional de Informatică Aplicată Bitgeek. Pot participa în concurs persoane fizice române, autori ai lucrărilor, elevi sau studenți cu vârsta cuprinsă între 14 și 20 de ani, indiferent de statut social sau sex.

Perioada: 14-19 aprilie 2011; Locul desfasurarii: Cristal Club, Săcălaz, Timiș; Categorii: design si dezvoltare web, media.

Detalii organizatorice: 1. Înscrierea se face numai prin intermediul formularului de pe site-ul oficial al evenimentului (www.bitgeek.net). 2. Data limită pentru completarea formularelor de înscriere este 5 aprilie 2011. 3. Organizatorul verifică eligibilitatea fiecărei lucrări înscrise înainte de a fi acceptate și îşi rezervă dreptul de a refuza formularele primite în cazul unor greşeli sau omisiuni flagrante. 4. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a înscrie proiecte şi pe durata defăşurării concursului. 5. Cazarea şi masa vor fi asigurate de către organizatori. Costurile de transport din localitatea de domiciliu a participantului până în/ şi din Gara de Nord Timișoara vor fi suportate de către participant.

6. Înainte de înscrierea în concurs participanții trebuie să citească și să înțeleagă Anexa 1 – Regulamentul Concursului.

Confirmare pana la data: 14 aprilie 2011

Participare: Numai pe baza de invitatie