Radiocom susține Oradea să devină un centru de excelență în domeniul telecom

Oradea - 26 septembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Internet

RADIOCOM organizează, în 27 septembrie 2011, la Oradea, evenimentul de prezentare a serviciilor BROADBAND de tip WiMAX care va avea loc la Hotelul MAXIM, sala Wagner, începând cu orele 11:45.

Radiocom susține Oradea să devină un centru de excelență în domeniul telecom
 Acţionăm împreună pentru dezvoltarea parteneriatelor şi pentru încurajarea iniţiativelor similare. 

RADIOCOM

Evenimentul va reuni reprezentanţi de marcă ai RADIOCOM şi ai Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (M.C.S.I.). De asemenea, vor fi prezente autorităţi ale Municipiului Oradea, operatori şi companii de suport.

Scopul evenimentului este acela de a prezenta soluţia WiMAX, furnizată pe piaţă sub brandul Easy2BiNet, şi de a oferi clienţilor companii din Oradea, precum şi segmentului rezidenţial, acces rapid şi de calitate la Internet de bandă largă şi servicii de telefonie de ultimă generaţie.

RADIOCOM a lansat serviciile Internet broadband de tip WiMAX, în noiembrie 2010, iar strategia de prezentare la nivel naţional continuă.

Astfel, şi Oradea va deveni, cu Easy2BiNet, un centru de excelenţă în domeniul telecom, prin folosirea unei tehnologii de vârf, flexibilă şi personalizată oricărei nevoi de comunicare.

Cu ajutorul soluţiei WiMAX, RADIOCOM va acoperi cu prioritate zonele industriale şi limitrofe ale reşedinţelor de judeţ, dar şi un număr semnificativ de localităţi mici şi medii, unde conexiunea la Internet este limitată din cauza lipsei soluţiilor de acces în aceste locaţii. WiMAX (Worldwide Interoperability for Microwave Access) este o tehnologie radio de ultimă generaţie care furnizează conexiuni de mare viteză la Internet.

Prioritatea RADIOCOM este aceea de a oferi pieţei locale servicii şi tehnologii de vârf şi, în continuare, îşi menţine standardele ridicate şi valorifică la maximum potenţialul de valoare adăugată pe care îl reprezintă produsele şi serviciile comercializate.

Despre Societatea Nationala de Radiocomunicatii S.A. - RADIOCOM

***RADIOCOM, marcă înregistrată a Societăţii Naţionale de Radiocomunicaţii S.A., este în prezent lider de piaţă în domeniul broadcasting-ului şi, în acelaşi timp, unul dintre principalii furnizori de reţele şi servicii de comunicaţii electronice din România. De asemenea, la nivel de infrastructură, RADIOCOM a implementat cu succes o nouă reţea de fibră optică, DWDM, care permite furnizarea de transmisii de date, de mare capacitate, în cele mai mari oraşe ale României.Portofoliul RADIOCOM include, în prezent, aproape toţi operatorii de telecomunicaţii din România, dar şi utilizatori finali de servicii de comunicaţii din domenii importante: bănci, instituţii financiare, companii multinaţionale etc.