Compania americana Prevailance prezinta Simpozionul International de leadership in business

BUCURESTI - 28 mai 2013

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri

Compania americana Prevailance , una dintre cele mai importante companii de consultanta in domeniul apararii nationale, sustine in Romania primul seminar de leadership si inovatie - International Symposium on Innovation & Leadership in Business , in data de 29 mai, incepand cu ora 09:00, la Sofa Restaurant & Bistro.

Compania americana Prevailance prezinta Simpozionul International de leadership in business

Bucuresti, 24 mai- Compania americana Prevailance, una dintre cele mai importante companii de consultanta in domeniul apararii nationale, sustine in Romania primul seminar de leadership si inovatie- International Symposium on Innovation & Leadership in Business.

Seminarul are loc in data de 29 mai, incepand cu ora 09:00, la Sofa Restaurant & Bistro, iar accesul se face exclusiv pe baza de invitatie sau confirmare.  Programul simpozionului va avea ca focus perspectiva americana in ceea ce priveste inovatia, leadership-ul si managementul in lumea noua.

Invitatii speciali, Larry Slade si  Vanessa Christie, vor impartasi participantilor din expertiza lor si vor prezenta o serie de studii de caz reale, avand peste 20 de ani de experienta in domenii precum aviatie, armata, tehnologia informatiei si securitate.

In programul seminarului vor fi incluse cateva teme cheie,  din zona de inovatie in business, leadership-ul si femeia, diversitate si inovatie, precum si povestea personala a unuia dintre panelisti, despre cum inveti sa supravietuiesti si sa devii lider din postura de prizonier  de razboi.

 

Despre invitatii speciali:

Larry Slade – din 2007 este COO al companiei Prevailance. A petrecut peste 23 de ani in cadrul U.S. Navy,  avand o experienta extinsa in tactici de aviatie, comanda si control, precum si in comunicatiile maritime multi-nationale.  Larry este si fost prizonier de razboi, in 1991 fiind luat ostatic in timpul razboiului din Golf (Desert Storm War). 

Vanessa Christie- venita in 2007 in echipa Prevailance, ea ocupa azi pozitia de Director Programe Multinationale. Vanessa este veteran de razboi, iar vreme de 15 ani a lucrat in serviciul U.S. Navy, petrecandu-si majoritatea activitatii ca pilot si instructor de F-14 Tomcat. In prezent, conduce si dezvolta diferite programe de testare&evluare, comanda si control, doctrina si cercetare, pentru Departamentul de securitate al Statelor Unite (U.S. Departement of Defense) si NATO.

 

Despre Prevailance

Este o companie americana, fondata in 2005, ce ofera consultanta departamentelor de aparare, guvernelor, precum si sectorului privat, pentru a face fata provocarilor viitorului. Serviciile lor acopera o larga expertiza, incluzand arii precum comanda si control, tehnologia informatiei, aparare cibernetica, dezvoltare de concept, experimente, training, tactici de protectie anti-terorism.

Prevailance inseamna o echipă unită de specialiști, cu experiență semnificativă în industria militară și comercială din U.S.A. Membrii echipei au o vastă expertiza în planificarea militară, exerciții și experimente, aliante și operațiunile coaliției, interoperabilitate multi-națională, operațiunile de rețea de calculatoare, operațiunile de informare, de asigurare și de protecție anti-terorism.

 

Pentru mai multe detalii si posibilitatea de a participa la simpozion, nu ezitati sa ne contactati:

Nicoleta Tilinca

Nicoleta.tilinca@gosofa.ro

0742011831/ 0733069266

Str. Barbu Vacarescu nr. 241 A

Despre Expert RoInvest

SOFA Restaurant & Bistro este o locatie care are in componenta sa un restaurant modern, un bistro-café, o crama cu peste o suta de etichete si o terasa confortabila ce se bucura de o frumoasa vedere la parcul Verdi. SOFA va raspunde celor mai pretentioase cerinte culinare, fie ca este vorba de un mic dejun copios, de un "aperitivo" servit dupa munca sau de o cina eleganta.