Serviciul de Urgenta Fiscala intra in teste la Cluj

Cluj - Napoca - 9 septembrie 2015

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, IT&C, Sanatate

SoftProEuro, compania care a lansat pe piata platforma de verificare D394.eu, lanseaza primul serviciu de urgenta fiscala S.U.F.L.E.T. pentru verificarea mobila a declaratiilor fiscale si informative la sediul clientului, in conditii de maxima confidentialitate si promptitudine

SUFLET - Un Plus de Profesionalism

SUFLET - Un Plus de Profesionalism

 Prin lansarea serviciului de urgenta S.U.F.L.E.T. ne propunem sa asociem marca Z.E. (Zero Emisii) a flotei noastre cu brandul ZE394 - Zero Erori in Declaratia 394. 

SoftProEuro

SoftProEuro, compania care a lansat in vara anului 2007 platforma de verificare incrucisata a declaratiilor 394 d394.eu si in 2010 solutia de automatizare a verificarilor - Expert394 Plus, lanseaza la Cluj primul serviciu de urgenta fiscala S.U.F.L.E.T. pentru verificarea mobila a declaratiilor fiscale si informative la sediul clientului, in regim prioritar.In urma experientei acumulate in timpul celor 8 ani de verificari incrucisate ale declaratiilor D394, am ajuns la concluzia ca in apropierea termenelor limita, impuse de legislatie, calitatea declaratiilor fiscale si informative poate sa scada, pe fondul acumularii de stress in departamentele de contabilitate ale firmelor medii-mari.Serviciul de Urgenta Fiscala S.U.F.L.E.T. isi propune sa ofere un sprijin in ragim de urgenta firmelor si sa minimizeze timpul necesar verificarii respectivelor declaratii, cu scopul de a corecta in timp util erorile survenite si de a depune o declaratie corecta de catre client.Prin lansarea serviciului de urgenta S.U.F.L.E.T. SoftProEuro isi propune sa asocieze marca Z.E. (Zero Emisii), indicand flota nepoluanta din dotarea firmei, cu brandul ZE394 - Zero Erori in Declaratia 394.