SOFTWIN in Financial Times

- 13 noiembrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Saptamana trecuta, Financial Times a publicat un articol despre Romania, SOFTWIN si succesul mondial al BitDefender. FT afirma despre compania romanesca: “The entry of Softwin into the list of the world’s best regarded software companies this year…”.

La inceputul anului, o alta revista de prestigiu, Business Week, editia americana, a nominalizat SOFTWIN alaturi de alte doua companii din Europa de Est (una din Ungaria si alta din Polonia) drept cele mai interesante firme din regiune.

Articolul din Financial Times se gaseste la adresa ftp://ftp.softwin.ro/pub/Financial Times.pdf

Despre SOFTWIN

Despre BitDefender™/SOFTWIN
BitDefender este o suită de peste 54 de soluţii pentru satisfacerea nevoilor de securitate ale mediului IT actual, oferind administrarea eficientă a ameninţărilor informatice pentru peste 41 de milioane de utilizatori individuali si din corporaţii, din circa 180 de tari.
Realizată pentru a oferi protecţie completă reţelelor şi sistemelor companiilor, gama de soluţii BitDefender cuprinde, pe lângă produse pentru protecţia antivirus, antispam, antispyware, antirootkit, personal firewall şi soluţii de administrare a securităţii. De asemenea, echipa BitDefender oferă consultanţă organizaţiilor în realizarea şi stabilirea politicilor de securitate a datelor pentru reţelele de calculatoare.
BitDefender este divizia de securitate a datelor din cadrul grupului SOFTWIN. BitDefender are reprezentanţe externe în Germania, Marea Britanie, Spania şi SUA.
Cosmin Mares
pr@softwin.ro