SOFTWIN – partener principal la Techno Bank

BUCURESTI - 5 aprilie 2006

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

În perioada 6-8 aprilie se va desfăşura, la Institutul Bancar Român, prima expoziţie specializată în servicii şi tehnologii destinate sectorului financiar-bancar.

Techno Bank îşi propune să devină un reper în calendarul evenimentelor de specialitate din sud estul Europei, fiind organizat cu o frecvenţă anuală la Bucureşti.

Pe parcursul celor 3 zile vor avea loc conferinţe şi seminarii la care, cei mai importanţi furnizori de soluţii şi servicii, alături de reprezentanţii instituţiilor financiar-bancare vor dezbate ultimele provocări tehnologice ale domeniului.

SOFTWIN anunţă prezenţa la acest târg ca partener principal. Compania IT va prezenta în cadrul standului şi a seminariilor, ultimele noutăţi în domeniile soluţiilor de raportare, marketing şi vânzări, CRM, document management şi e-learning.

„Am decis să fim partenerul principal al Techno Bank pentru că verticala financiar-bancară reprezintă un segment cheie pentru noi. Proiectele finalizate în ultimii 3 ani în cadrul băncilor reprezentantive din România ne poziţionează drept unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii integrate şi consultanţă de business pentru acest segment ,” a declarat Florin Talpeş, preşedintele SOFTWIN.

Din piaţa serviciilor IT din România, sectorul bancar reprezintă peste 10% - poziţionându-se pe locul 2, după sectorul utilităţilor.

În opinia specialiştilor, concurenţa acerbă determină instituţiile financiar-bancare să adopte soluţii informatice complexe, pentru a face faţă provocărilor de business. Recent, un studiu IDC a reflectat nevoile tehnologice ale băncilor din România. Astfel, sistemele de raportări reprezintă cea mai stringentă nevoie, cu peste 40% dintre menţionările respondenţilor. Urmează document management (30%), soluţii şi servicii CRM (28%), în timp ce securitatea tranzacţiilor este o provocare continuă.

Despre SOFTWIN

SOFTWIN este o companie cu capital integral românesc a cărei principală activitate o reprezintă dezvoltarea şi furnizarea de soluţii şi servicii complexe din domeniul IT&C. Înfiinţată în 1990, compania are o echipă de peste 800 de specialişti şi exportă produsele şi serviciile sale pe 6 continente. SOFTWIN are reprezentante externe in Germania, Spania, Marea Britanie si SUA.
Cosmin Mares
pr@softwin.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/softwin/softwin-partener-principal-la-techno-bank